Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit szólnátok ha ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit szólnátok ha ilyet írna nektek egy lány?

Figyelt kérdés
Már két hete nincs pasim és megőrülök annyira kívánós vagyok. Van egy srác aki brutálisan bejön.. Mondhatni, hogy kinézetre ő a tökéletes számomra. Már ismerjük egymást régóta amúgy, tudja, hogy kicsit “dinka” vagyok jó értelemben. Arra gondoltam, hogy megírom neki őszintén, hogy dugni akarok vele :) De lehet nem venne komolyan, vagy elbuknám a későbbi esélyemet nála. De már nem bírok magammal őszintén megmondom. 20/L Privátot hiába írsz, nem fogok rá válaszolni.
2018. júl. 16. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy ha ezt ìgy elmondod neki, esetleg le is fekusztok, utana komoly kapcsolatot ne varj tole.

Ribinek fog gondolni.

Cssk szert mondom, hogy nehogy siras legyen a vege, hogy osszejarnatok szexelni, aztan te belezugsz... Inkabb probalkozz nala máskepp. Ne szexszel kezdj.

2018. júl. 16. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát ird meg neki! Ha bejösz meki akkor tuti kikormol;)
2018. júl. 16. 18:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy mit akarsz tőle, és tudod hogy mit várhatsz tőle akkor szerintem ne fogd vissza magad, tudni fogja mit jelent, és mit kell tennie. Ha nem akar majd meg dugni, akkor később sem fog, nem igazán van veszíteni valód. Èn szeretnék ilyen sms-t kapni😍
2018. júl. 16. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:

1. Én imádnám és odáig lennék egy ilyen vallomástól. De én normális pasi vagyok aki tiszteli a nőket!!!

2. Lehet h meg akarna dugni és emiatt lekezelne és szrba se venne utána mert gerinctelen és álszent hazug erkölcscsősz. Ezt neked fel kéne tudni mérni!!

3. Nincs harmadik. Első vagy második.

4. Mégis van harmadik. A vallásos köcsög. Vagy ilyesmi. A szemében te egy romlott nő lennél és fujj! Ez jobb mint a kettes.

:)

2018. júl. 16. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Minek írnád meg? személyesen adod neki a jeleket és már bumm mehet is :D
2018. júl. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!