Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál, ha a párod szex közben megkérdezné, hogy mennyi nálad egy óra?
Figyelt kérdés
Lányok válasza érdekel...
Miért izgatja a férfiakat, hogy egy prostit dugnak éppen?
2018. júl. 17. 10:38
2/9 anonim válasza:
Sokban függene attol hogy hogyan kérdezné, ha viccesen vagy valami az bele férne de ha komlyan vagy bunkó módon akkor biztos nem esne jól.
3/9 anonim válasza:
Kedélyállapottól függően az arcába könyökölnék, vagy mondanám, hogy 100ezer.
Épp tönkrement a mobilom, jól jönne egy új 😉
4/9 anonim válasza:
Elég csalódott lennék, hogy ilyen primitív humora van a páromnak, kiábrándulnék. Szex közben el se tudom képzelni, hogyan illene oda egy ilyen mondat. Nem tudnék nevetni rajta, pedig amúgy más helyzetben simán jöhet hasonló vicceskedés (pl. múltkor odaadta a saját részét valamire, és miközben raktam el a pénzt, poénkodtunk rajta, hogy szexre adta. Simán vicces volt. De szex közben, wtf.)
5/9 anonim válasza:
Egyszer megkérdeztem poénból. Mondta, hogy egy új laptop az ára. Azt hittem viccel. Lett egy új gépe 😳🤣
7/9 anonim válasza:
A kérdés felfogástól függően lehet otromba, illúzióromboló, tahóság, súlyos sértés, vagy iszonyatosan sz@r humor...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem sértődtem meg rajta, viccesen adta elő, de eléggé ledöbbentett...
2018. júl. 17. 20:01
9/9 anonim válasza:
Mert van ami még viccnek is rossz. :D Erre mondják h nem volt gyerekszobája. Vagy volt de a tehén volt benne a radiátor... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!