Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Ha egy ideális helyen megkérdezné egy jól szituált idegen fiú hogy leszophat-e akkor mit felelnétek?
Ideális hely ahol az ember kicsit lazább,pl nyaraláskor.
Egyedül vagy egy sziklacsúcson,öbölben,tengerparton,strand zuhanyzóban stb és odajön egy jóképű,ápolt magányos srác és felajánlaná h a szájával kielégít.Engednétek?
Nem :D De azért nem bunkóznék, mondjuk szerintem annyira zavarban lennék, hogy túl sok udvariasságra sem telne tőlem...
Jobban belegondolva, azt hiszem, elfutnék.
"Egyedül vagy egy sziklacsúcson,öbölben,tengerparton,strand zuhanyzóban stb és odajön egy jóképű,ápolt magányos srác és felajánlaná h a szájával kielégít."
Férfi mondja: Leszophatlak ?
Én : Wut ? what ? mi ? neem !!!!!
(nagyon gyorsan elsétálok)
Ha azt válaszolnám egy nőnek, aki egy ideális helyen megkérdezi, hogy kinyalhat-e, hogy "igen", akkor egyből arra következtetnék, hogy mégsem heteroszexuális vagyok, hanem biszex.
Akkor most lehet fikázni a fatengelyes női logikát! :-)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!