Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk! Ha egy ideális helyen megkérdezné egy jól szituált idegen fiú hogy leszophat-e akkor mit felelnétek?
Figyelt kérdés
Ideális hely ahol az ember kicsit lazább,pl nyaraláskor.
Egyedül vagy egy sziklacsúcson,öbölben,tengerparton,strand zuhanyzóban stb és odajön egy jóképű,ápolt magányos srác és felajánlaná h a szájával kielégít.Engednétek?
2015. máj. 5. 23:52
11/22 anonim válasza:
Állon verném, és addig taposnám, és utána leköpném.
13/22 anonim válasza:
Én összesz-rnám magam. Egyébként egyszer lehet kipróbálnám fiútól, mert olvastam, hogy jobbak. De csak úgy ha nem kéne látnom, néznem, fognom a fejét.
14/22 anonim válasza:
Na, a sok ratymó lepontozott.. Várható volt, főleg ha abból indulok ki, hogy GYIK-on 100 pasiból 80 meleg.. Én akkor is telibe verném, és a sz@ rt is kitaposnám abból a beteg állatból. :):)
15/22 anonim válasza:
"kösz, nem", és gyorsan lelépnék.
Ha erősködik, akkor tiszta erőből tökönrúgás, feszítővas.
16/22 anonim válasza:
Mondanám neki hogy csináljak és amikor leguggolna vagy térdelne és oda nyúlna elordítanám magam hogy ,,ne zaklasson már maga perverz én nem vagyok meleg'' és otthagynám.
17/22 anonim válasza:
én benne lennék akár most is,teljesen mindegy,hogy ki szop le,szerelmes úgy sem lennék bele,becsuknám a szemem és azt képzelném,hogy egy bombázó szopkodja a farkam,szopott már le bombázó is,de egy szlovák csaj viszi a pálmát,pedig nem is volt túl szép,de istenien cumizott,de jó volna,ha most is leszopna...
18/22 Ulqiorra válasza:
Alap esetben azt kéne most reagálnom hogy milyen értelmi fogyatékos ez a kérdés, de ehelyett inkább csak értetlenkedek, mert nyilván egy hetero akinek nincsenek szexuális gondjai az visszakézből üti vagy rúgja le az illetőt egy ilyen kérdés után, esetleg elmondja hogy kösz nem. Van aki örömmel bevállalja de annak van egy rossz hírem... NEM VAGY HETERO. Végül van a köztes faj, akik a lányokra gerjednek de semmi siker élményük nincs szexuálisan, kicsit csalódottak stb. és bár elsőre ő is nemet mond némi noszogatás meg ösztönzés után (mondjuk az illetékes egyént lefizetik) beadja a derekát, mert hát annyira csalódott és szeretné ha végre nem maszturbálva durran el. Így látom én ezt a dolgot.
19/22 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de igent mondanék.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!