Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tetszett az orál, befolyás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszett az orál, befolyásolhatja a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Pár nappal ezelött elégítettem ki a párom orálisan,életemben először és számomra ez egy kisebb trauma volt. Mindig is viszolyogtam az ilyesmitől,soha nem akartam kipróbálni. De aztán a párom többször is megtette nekem,pedig többször is ellenkeztem. A vicc az,hogy nem tartottam nagy számnak,még akkor sem,ha nekem csinálta.

Tudtam,hogy viszonoznom kell majd és hát igen...

Számomra undorító élmény marad ez hosszú ideig.

Hogyan beszélhetném meg ezt vele? Nekem ez annyira kellemetlen,hogy azt sem tudom,hogyan hozhatnám fel.

Be tudja ez folyásolni a kapcsolatom hosszú távon?

18/L

2018. júl. 15. 10:05
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki kommentjét,szeretem átolvasni mindenki szemszögét és meglátását.

Utólag válaszolva,nem élvezett a számba,amit amúgy sem engedtem volna meg,azt már nem tudtam volna elviselni.

Megpróbálom a napokban felhozni a témát,viszont azt is tudom,hogy elöttem jó pár hosszú kapcsolata volt,és mégis én voltam az első neki,aki megtette. Szóval azt hiszem orál nélkűl is jól meg volt,tehát kaphatunk valami hídacskát,amin valahogy átkecmereghetünk esetleges sértődés nélkűl. De mégsem merek túl bátor lenni,merthát melyik félnek esne jól ha a párja utólag bevallja a nem tetszését,sőt azt,hogy soha többet nem kívábja ezt megtenni?

Félek attól,hogy elveszíthetem ezért...én nagyon szeretem őt.

Máskor is mindig tisztán tartja magát egyébként és igyekszik,csakhát ez most valahogy ki maradt de a lényeg az aktív undorom...

2018. júl. 15. 18:01
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
El tudom kepzelni, milyen jo kis latszattisztasag lehet az, amikor a farka meg buzlik. Csak 18 eves tinilanykent lehet felni egy ilyen faszi elvesztesetol :"D.
2018. júl. 15. 18:14
 23/30 A kérdező kommentje:

Kérlek,hanyagold a trollkodást.

Senki nem húz hasznot belőle.

2018. júl. 15. 18:36
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem trollkodtam, tenyleg igy gondolom. Tartsd meg a kerdest, par ev mulva pontosan erre fogsz jutni te is :).
2018. júl. 15. 18:38
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig meg sok bekat kell megcsokolnod... vagy a pasid eseteben budos farkat, amig meg nem vilagosodsz, hogy egy olyan pasiert kar aggodni, aki annyiba se nez teged hogy a farkat megmossa mielott a szadba adna.
2018. júl. 15. 18:39
 26/30 A kérdező kommentje:

Jó,felfogtam.

De annyiban van egy kisebb tévedés ebben a történetben,hogy én a továbbiakban sem fogok senkit sem kielégíteni így.

Nekem ez nem élvezetes,és akkor sem tenném meg újra,ha egy stewardess legcsillogóbb és tisztább farkáról lenne szó.

Egyszerűen visszataszító számomra az orál. Olyan szervet a szájunkal érintkezésbe hozni,amivel egyébként vécére járunk.

A barátom elött is így gondoltam,csak épp kipróbáltam milyen is ez a fajta szex,hogy tényleg legyen reális okom a kijelentésemre,hát nem változott semmi.

2018. júl. 15. 23:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz velük! Azt hiszik ettől lesznek ők maguk jobbak és a kis életük, hogy erőltetetten és látványosan akadnak ki azon, hogy nem mosta meg és ŐK bezzeg megmossák. Tudat alatti, vagy olykor tudatos üzenet a világ összes nőjének, hogy én itt vagyok és megmosom a farkam!!!

Viszont most tényleg ez a bajod, hogy azzal jársz wc-re? Most azon túl, hogy ne menjünk bele megint a tisztálkodásba, gondold végig, hogy mit csinálsz a száddal, illetve mi van benne! Csókolózni mégis csókolózol. Az emberi harapás az egyik legveszélyesebb az állatvilágban. A húgy, meg amúgy teljesen steril.

2018. júl. 16. 07:08
 28/30 A kérdező kommentje:
Talán így van,de nekem valamiért egyszerűen nem tetszetős. Olyan furcsa,hogy pont ott a szájammal kényesztessem... Annyi technikát tudnék még az izgatásra,amik nem vissza taszítóak a számomra,miért pont ezt kéne magamra erőltetnem?
2018. júl. 16. 07:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Kicsit régi a kérdés, de azóta változott e valami?
2020. nov. 1. 18:48
 30/30 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként, pontozhatjátok le az elsőt, de szerintem ha szeretsz valakit és igazán kívánod, akkor megteszed (mert akarod és kívánod)

~Egy biszexuális, aki nem tudott orálisan ferfival lenni, nővel viszont igen

2021. júl. 17. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!