28/F mennyire befolyásolhatja az életem, ha nincs szexuális kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Talán hülyén fogalmaztam meg az alap kérdést és valószínűleg szánlamasnak is tűnik. De nem tudok kit megkérdezni erről a témáról vagy kivel megbeszélni. Elősosrban nem a szexuális élet hiánya a bajom, de érdeklene ennek hiánya mennyiben befolyásolhatja egy ember életét, hangulatát, stb.2013. dec. 29. 23:33
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem befolyásoló.
Legalább tudsz másra figyelni.
3/12 anonim válasza:
kimaradsz a jóból. de ha neked ez megfelelő...akkor nincs gond.
4/12 anonim válasza:
20 éves vagyok, soha nem volt barátnőm, még csókolni sem csókoltam. Nagyon jól megvagyok, önmagamat tartom el, vezető programtervező informatikusként dolgozom. Voltak szánalmas próbálkozások lányok részéről, de tudom, hogy csak a pénzért kellettem volna nekik, így elhajtottam mindet. Nekem erre nincs szükségem.
5/12 anonim válasza:
"20 éves vagyok, soha nem volt barátnőm, még csókolni sem csókoltam. Nagyon jól megvagyok, önmagamat tartom el, vezető programtervező informatikusként dolgozom. Voltak szánalmas próbálkozások lányok részéről, de tudom, hogy csak a pénzért kellettem volna nekik, így elhajtottam mindet. Nekem erre nincs szükségem."
Eh micsoda cégnél dolgozhatsz te :D
6/12 anonim válasza:
nettó 1000 forintos órabértől azért nem ájulnak el a nők... Napi 8000 forint, nem sok pénz, én annál többet keresek, mégsem szaglásznak a pénzem után :D
Szerintem elég blfasz vagy hogy elhajtod a nőket, és főleg balfsz vagy hogy azt hiszed, hogy ez pénz... Mert ez nagyon nem az az összeg, amire a pénzéhes emberek hajtanak hidd el nekem :)
20/F
7/12 anonim válasza:
Csak szexuális kapcsolatod nincs? Párkapcsolatod van? Mert pl. egészségügyi okból létezhet olyan, hogy valaki nem tud kekszelni, de attól még lehet párja (elméletileg). És azért ez nem mindegy...
8/12 A kérdező kommentje:
Jah, se szex, se párkapcsolat - soha. Őszintén legtöbbször úgy gondoltam vannak ettől fontosabb dolgok is az életben.
2013. dec. 29. 23:51
9/12 anonim válasza:
Ha nem okoz benned törést a párkapcsolat-szex hiánya, akkor szerintem semmi bajod nem lesz tőle. Ha így is jól érzed magad, akkor olyan, mintha te csokis sütit szeretnéd, de az emberek többsége a vaníliásat.
10/12 anonim válasza:
Egy idő után zavarni fog.Pillanatnyilag nem gond, ha nem zavar és jól el tudsz lenni egyedül is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!