Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elképzelitek lányok, hogy az ideálod elsétál melletted, akkor ahhoz hozzátartozik a nagy magasság (185 cm felett mondjuk)?
Az ideálom 170-175 cm körüli.
De volt már dolgom kb. 156 centis sráccal, és 180-al is.
Én 153 cm vagyok. A lényeg, hogy nálam magasabb legyen valamivel.
Köszi a választ!
Én most arra vagyok kiváncsi főleg, ha a lányok megalkothatnák maguknak a tökéletes férfit, akkor magas lenne-e vagy sem. Az értem, hogy a hétköznapi életbe senkinek sem számít a magasság, legalábbis sokan ezt mondják, de mégis.. ha kényed kedved szerint lenne, milyen magas lenne.
Meg szép
Legyen min. 185 cm mert én vagyok 179
Relatív, hogy mi számít magasnak. Hozzám képest már a 180 cm is magas, mert én csak 158 vagyok. Ettől függetlenül tetszenek a magas pasik, exem 183 cm. 170 felett már jó (szeretek magassarkút hordani).
26N
A lányok többségének igen.
De pl a férfiakra is igaz, hogy ők meg a vékony derék, szélesebb csípő arányt tartják tökéletesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!