Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki kellett elégítenem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki kellett elégítenem a barátomat análisan. És most nagyon fáj a fenekem. Alig bírok leülni. Mikorra lesz könnyebb? 18/l

Figyelt kérdés
2018. júl. 13. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
Ez nagyon jó. Szenvedj:D Akkor mi lesz ha majd szarni kell??
2018. júl. 13. 16:47
 12/22 A kérdező kommentje:
Azért kellett, mert ő akarta. De nem az kérdés lényege.
2018. júl. 13. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:
64%

Nem kellett csak örömöt akartál okozni neki. Ne aggódj máskor ujjazzon meg és legyél jó nedves, ne legyen gyors!

Én egyszerűen szeretem, engem izgat. Kb. a 3.-4. alkalom lesz számodra is élvezetes, ha jól csinálja.

Szerintem nagyritkán igenis meg lehet engedni senki nincs fából.

A szexet sem élvezi legelőször senki...legalábbis nem mindenki az tuti. Idő kell mindennek, ez teljesen normális.

2018. júl. 13. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Istenem... ne hagyd magad... jelezted hogy neked fáj? 😖
2018. júl. 13. 17:02
 15/22 anonim ***** válasza:
96%
*Bevallom a kérdés félre érthető. Én inkább hittem azt, hogy Te elégítetted ki a pasid. Mondom ő kapta, de te fájsz, az úgy jó. 😂
2018. júl. 13. 17:05
 16/22 anonim ***** válasza:
97%

1. A szexben nem lehet olyan hogy kell! Ha te nem akarod akkor nem kell akkor sem ha ő akarja!

2. Az anális szex 10 aranyszabálya ... google ...

3. Ha fáj akkor megsérülhetett a végbél ami arra utal hogy a csávó durva volt figyelmetlen és csak használt téged mint egy segédeszközt! Barátnőre ugyanis illik figyelni és vigyázni!

4. Ha a panasz erősödik vagy nem múlik akkor orvoshoz kell fordulni! Az ilyen sérülés elég komoly veszélyeket hordoz magában!

5. Egy kapcsolatban a nőt is megilleti tisztelet, törődés és bizonyos jogok amitől nem lesz másodrendű fél. Ha ezek nem teljesülnek és az adott kannal maradsz akkor megérdemled a sorsod...

35F

2018. júl. 13. 17:40
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Istenem, nagyon beteg irányba ment el ez a világ!
2018. júl. 13. 18:47
 18/22 anonim ***** válasza:
15%

Ugyan már, létezik még ezer más dolog amik ennél sokkal-sokkal durvábbak és undorítóbbak.

Minden a kommunikáción múlik, ez nem a világvége.

Ha egyszer létezik ez a dolog, ráadásul valakinek örömforrás is és lehet normálisan csinálni. Akkor nem értem hol a hiba.

2018. júl. 13. 18:54
 19/22 anonim ***** válasza:
32%
Én szeretem az anált, sosem fájt még utána, szerintem vmi nincs rendben, ha órák múlva is fáj, és nem tudsz leülni. Ez nem normálus, lehet, hogy komolyan sérültél, ha nem múlik menj orvoshoz. (A barátod lehetett volna figyelmesebb, óvatosabb...)
2018. júl. 13. 20:29
 20/22 anonim válasza:
83%
Lezsibbadt a testem, a hideg ráz már az anál gondolatától is... Miaz hogy kellett ? Bocsi de nem vagy normális.... De ha ennyire nincs tartásod meg önbecsülésed,akkor meg is érdemled ezt az egészet...
2018. júl. 13. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!