Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha kiderülne, hogy a pasitok időnként önkielégítés közben vibrátorral análisan izgatja magát?
Azt, hogy egészségére. Bár nem kell kiderülnie, mert tudom, hogy csinálja, én is szoktam neki.
Néha amikor egyedül csinálja akkor rá jön valami új mozdulatra vagy bármire amitől nagyobbat élvez és akkor azt elmondja én meg amikor kéri megpróbálom ugyanúgy csinálni neki.
Örülnél neki, mert ismeri a saját testét.
Minden férfinak jó érzés a prosztata izgatása, csak sajnos sokan nem merik felvállalni a társadalmi megbélyegzés miatt.
Már nem a középkorban élünk.
#6: bánod, hogy nem ugorhatsz rá, mi langyikám?
Hát el kell szomorítsalak itt csak olyan pasik vannak, akik a lányokat szeretik.
Te izgatod a segget lyukát vibrátorral, és te homokosozol?
Legalább valld be hogy látens vagy, tudat alatt ott lappang benned, mert heteroként ilyen eszedbe nem jutna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!