Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki próbálta a pasiját hizlalni azért, mert testesebben izgatóbb?
Áruld már te sötét:D hogy izmosra hogy lehet hízni?:D
Komolyan mondom, hogy az összes fétises idióta, agyhalott.
Nekem az exem hízott mellettem kb 70 kilóról 86-ra.
Mikor megismertem kicsit izmosabb, de inkább normális alkatú volt. Az elején egyáltalán nem gondoltam volna magamról, hogy el fogom kezdeni hizlalni.
Ez az érzés akkor tudatosult bennem, amikor több adagot evett egyszerre vagy felpuffadt picit. Akkor láttam, hogy megnőtt a hasa és kibuggyant a pólója alól, egyszerűen nem bírtam ellenállni, nagyon felizgatott.
Nem akartam rosszat neki, de elkezdtem többször főzni, több adagokat adtam neki (mert sosem szerette meghagyni az ételt), vettem nasikat, nem volt ideje sportolni sem, ellustult, a stresszes munkája miatt még többet evett és elkezdtek rakódni rá a kilók.
Még többször feküdtünk le, mint eddig, egyre jobban beindultam attól, hogy hétről-hétre hízik, hogy már kihízta a ruháit, hogy akkorára nőtt a hasa.
Sosem volt előtte kövérebb barátom és nem is fantáziáltam erről korábban. De egyre többet markolásztam a hasát, a hurkáit.
Ezután jött a még furcsább része, hogy az a gondolat kezdett beindítani, hogy ül az ágyban boxerben és egy szűkebb trikóban, én meg rajta ülve mentost adok neki és kólával itatom, majd az egyre dagadó és feszülő hasához nyomódom, paskolom, étellel tömöm és amikor már majd szétdurran a hasa, szexelünk.
De úgy érzem ez utóbbi csak fantázia marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!