Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, valaki próbálta már,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, valaki próbálta már, h tamponnal izgatta a saját, vagy a párja ánuszát? Működhet a dolog?

Figyelt kérdés
A párommal szeretnénk egymás popóját izgatni pl orál közben. Azt egyikünk sem szeretné, h kézzel nyúlkáljunk oda/bele, mert nem szeretnénk olyan kézzel egymáshoz, vagy az ágyneműhöz érni, mosdóba rohangálni meg tök kiábrándító szex közben. Ezért merült fel a tampon, mint lehetséges segédeszköz. Nem túl nagy, nem túl kemény, de azért van tartása, ha esetleg kakis lenne, könnyű megszabadulni tőle, és egyszerű pótolni, kb minden háztartásban megtalálható, de ha mégsem, minden boltban beszerezhető. Ideális eszköznek tűnik a popó izgatására. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, amit megosztana velem? Pl, h kell e hozzá sikosító? Vagy a popóban is elkezd megduzzadni? Melyik méret lenne ideális? Hirtelen ennyi kérdés merült fel, de ha van bármi más építő jellegű gondolat a témával kapcsolatban, szívesen meghallgatom.

2018. jún. 23. 02:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
érdemes vodkába áztatni előtte és mikor feldugtad ott hagyni egy rövid ideig
2018. jún. 23. 03:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Hallottam már erről, h így is lehet alkoholizálni, de nem tudom...ha egyszer a tampon megszívta magát akkor fel lehet azt még dugni bárhova is?! Amúgy, biztos meg lehetne vele spékelni a dolgokat, bár nem tudom ez mennyire izgatná a popót, és igazából most az lenne a cél. De azért köszi az ötletet... ;)
2018. jún. 23. 03:47
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a tampont nem erre találták ki. Nem fog működni.

De vegyetek eldobhatós gumikesztyűt, azt a menet végén letudjátok húzni a kezetekről kifordítva is.

Vagy ha kézzel semmiképpen, akkor egy erre kitalált segédeszközt szerezzetek be.

2018. jún. 23. 06:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát, érdekes volt. Elsőre furcsa, ugyanakkor érdekes. Kellett hozzá egy kis sikosító, amitől egész használható lett. Felébredt a párom, elkezdtem kinyalni, miközben a popójával játszadoztam. Tetszett neki a dolog, csak úgy siklott az a tampon. A végére eléggé bele jöttem, de aztán cseréltünk, na ez nem tartott sokáig, mert ahogy elkezdte a fenekem piszkálni alig bírtam magammal, és nem sokra rá el is sültem. Pedig annyira még bele sem lendültünk ebben a felállásban. Mindegy, kezdéanek, próbaképp jó volt, aztán majd jön a folytatás. Annál már lehet mást fogunk bevetni. Az eldobható keztyű jó ötlet (köszi! :)) Aztán rendelünk páromnak vibrátort direlt erre a célra. Bár én a magam részéről a tamponban is látok fantáziát, ha sikerülne a prosztatához feltolni, és szép lassan stimulálná, ahogy elkezd duzzadni, és mindezt szex közben, az azért nem lehet olyan rossz... Aztán majd kiderül, h működik e...
2018. jún. 23. 07:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg felszorul, mehetsz az ambulanciára.... Én nem merném
2018. jún. 23. 07:51
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg csináljátok ujjakkal. Aztán majd megmossátok.
2018. jún. 23. 08:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Én nem félek attól, h felszorul. Egy az, h ott a madzag, de ha mégsem sikerülne kiszedni, akkor a követlező wc-zésnél simán ki kell jönnie, hiszen, még ha teljesen szét is nyílik, akkor sincs olyan széles, mint a barna mackó, márpedig, ha az kijön, akkor a tampon is. Egy próbát sztem megér.

Az ujj ki van zárva, nem fogok a páromhoz érni olyan ujjal, és ő se érjen hozzám olyannal! Szex közben meg kirohangászni, h kezet mossunk, hát elég illúzió romboló. Latex kesztyűben oké, hétfőn veszek is majd egy dobozzal, addig meg marad a tampon mert elsőre nem tűnt rossznak, arról nem is beszélve, h mivel higiéniai cucc ezért steril valamint egy csomó biztonsági követelménynek meg kell felenie, így viszonylag biztonságos használni. Pl volt egy ismerős csajszi, akibe bele tört a kígyóuborka vége.... Szóval, hirtelen jobb nem jut az eszembe, ami kéznél is van, és a célnak, meg az igényeinknek is megfelel...

2018. jún. 23. 08:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet venni 2 db 1000Ft-os gagyi mini vibrátort erre a célra?
2018. jún. 23. 11:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Páromnak jó lesz, de nekem nem, mert irtózom a férfi testtől ezért nekem a közelembe nem rak párom egy műfarkat, nem, h azzal szórakoztasson!
2018. jún. 23. 11:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja,de az,hogy a seggedbe turkáljon egy tamponnal,az rendben van..

Ha már elfogadtad,hogy férfiként anál játékot játszol,akkor nem értem,hogy egy pici vibrátoron miért kell kiakadni.

2018. jún. 23. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!