Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, valaki próbálta már, h tamponnal izgatta a saját, vagy a párja ánuszát? Működhet a dolog?
Nem, a tampont nem erre találták ki. Nem fog működni.
De vegyetek eldobhatós gumikesztyűt, azt a menet végén letudjátok húzni a kezetekről kifordítva is.
Vagy ha kézzel semmiképpen, akkor egy erre kitalált segédeszközt szerezzetek be.
Én nem félek attól, h felszorul. Egy az, h ott a madzag, de ha mégsem sikerülne kiszedni, akkor a követlező wc-zésnél simán ki kell jönnie, hiszen, még ha teljesen szét is nyílik, akkor sincs olyan széles, mint a barna mackó, márpedig, ha az kijön, akkor a tampon is. Egy próbát sztem megér.
Az ujj ki van zárva, nem fogok a páromhoz érni olyan ujjal, és ő se érjen hozzám olyannal! Szex közben meg kirohangászni, h kezet mossunk, hát elég illúzió romboló. Latex kesztyűben oké, hétfőn veszek is majd egy dobozzal, addig meg marad a tampon mert elsőre nem tűnt rossznak, arról nem is beszélve, h mivel higiéniai cucc ezért steril valamint egy csomó biztonsági követelménynek meg kell felenie, így viszonylag biztonságos használni. Pl volt egy ismerős csajszi, akibe bele tört a kígyóuborka vége.... Szóval, hirtelen jobb nem jut az eszembe, ami kéznél is van, és a célnak, meg az igényeinknek is megfelel...
Ja,de az,hogy a seggedbe turkáljon egy tamponnal,az rendben van..
Ha már elfogadtad,hogy férfiként anál játékot játszol,akkor nem értem,hogy egy pici vibrátoron miért kell kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!