Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz a mást jelent. Mikor fogjátok fel hogy nem azt jelenti hogy kanos meg hogy szexelni akar?ez nem perverz!az sem hogy kikötöz az a fétis..
Perverz a saját véredben meghemperegtet miközben pisivel keneget vagy a székletét teszi a szádba kiskanállal....vagy belehány egy joghurtos vödörbe majd leönti magát hogy levideózhassa...
Esetleg kutya etető tálból nyalatja ki veled a székletét...
Nem perverz aki szexelni akar sokat a perverz az más
Nem mert kissé gyerekesnek tartom.
Egy nő legyen inkább szexi és változatos.
engem kicsit az szokott idegesíteni, hogy jelentkezik egy lány, hogy ő mennyire perverz és kiderül róla, hogy nála az a perverzség, hogy "szereti a szexet és már csinálta egyszer szabadban..."
én imádom a perverz lányokat, és szeretem azt is, hogy a feleségem elég perverz, ha adok okot rá, de nem mernénk felvállalni nyíltan a szexualitásunkat és miket csinálunk az ágyban, mert már most látjuk, hogy a többi "átlag embernek" ez régen határon túl van a perverzségen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!