Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, te szeretitek a szűz lányokaz vagy nem?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért és ha nem akkor miért nem? Kezdenétek velük?2018. ápr. 17. 10:58
1/17 anonim válasza:
igenn..és te tapasztalt férfival?f 35
2/17 anonim válasza:
Miért ne? :D Ha választani kéne, nem ez lenne a döntő szempont.
3/17 anonim válasza:
Igen.
Jó dolog egy lánnyal felfedeztetni a szexualitást.
4/17 anonim válasza:
Kezdenék,az álmom egy szűz lány. :)
6/17 anonim válasza:
Nem ez a döntő szempont, de inkább nem.
Szeretem ha már kicsit tapasztaltabb.
7/17 anonim válasza:
Nem kellene szűz csaj. Egy tapasztalt már annál inkább
8/17 anonim válasza:
Szeretném, legalább nem jutna véletlenül sem az eszembe hogy ki járt előtte benne...
9/17 anonim válasza:
Szerettem, volt 2 is az életemben korábban, de ahogy " idősebb" lettem egyre inkább a tapasztalt, érett nők izgatnak...ott sok kérdés már nem kérdés.
10/17 anonim válasza:
Milyen érdekes,hogy a szűz lány az oké,a szűz pasi meg fújjj...Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!