Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, te szeretitek a szűz lányokaz vagy nem?
nagyon és örömmel tanítanám meg mindenre
40/F
Szeretjük, kezdenénk velük.
25/F
Én a rutint jobban preferálom. Nekem jobban bejön ha egy nő tudja, hogy hová miért nyúl, hogyha a szájába veszi mit csináljon, hogy csillagokat lássak, amikor a szájába élvezek, akkor tudja mire számít és úgy csinálja, hogy élvezzem. Igen én ezt jobban szeretem.
Rég volt már dolgom szűzlánnyal, nem mondanék nekem ha úgy adódna, hogy újra kezelésbe kell venni egyet, de azt tudom, hogy az nem a kölcsönös élvezetről szólna, hanem arról, hogy neki jó legyen. Hogy megszeresse ezt az egészet így pl. az egyik kedvencem, a szájbaqrás-élvezéssel biztos kimaradna a repertoárból.
Összegezve: ha kettő közül kellene választanom (sose volt ilyenben részem) nem a szüzet választanám.
Mivel tapasztalt férfi vagyok, nem lehet akadály hogy szűz.
Inkább felemelő érzés, hogy atnítgathatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!