Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak, te szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, te szeretitek a szűz lányokaz vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért és ha nem akkor miért nem? Kezdenétek velük?

2018. ápr. 17. 10:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%

nagyon és örömmel tanítanám meg mindenre

40/F

2018. ápr. 17. 13:55
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Szeretjük, kezdenénk velük.

25/F

2018. ápr. 17. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Én a rutint jobban preferálom. Nekem jobban bejön ha egy nő tudja, hogy hová miért nyúl, hogyha a szájába veszi mit csináljon, hogy csillagokat lássak, amikor a szájába élvezek, akkor tudja mire számít és úgy csinálja, hogy élvezzem. Igen én ezt jobban szeretem.

Rég volt már dolgom szűzlánnyal, nem mondanék nekem ha úgy adódna, hogy újra kezelésbe kell venni egyet, de azt tudom, hogy az nem a kölcsönös élvezetről szólna, hanem arról, hogy neki jó legyen. Hogy megszeresse ezt az egészet így pl. az egyik kedvencem, a szájbaqrás-élvezéssel biztos kimaradna a repertoárból.

Összegezve: ha kettő közül kellene választanom (sose volt ilyenben részem) nem a szüzet választanám.

2018. ápr. 17. 15:19
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
Az a kisugárzásán múlik, ha látni benne a szexuális vágyat, lelkesedést és nyitott mindenre szívesen belevezetném a rejtelmekbe. De ha nagyon körülményes, határokat szabó, gátlásos onnan menekülök az ilyennek mindig rossz a vége. Tehát neki is kellemetlen meg engem is lefáraszt. Ez olyan mint mikor valaki el megy kirándulni bekötött szemmel és bedugott füllel. Csinálni akarja a szexet, de fél hogy magával ragadják az érzelmei és végig a tudatosságba menekül ezáltal.
2018. ápr. 18. 12:06
 15/17 KJUsul ***** válasza:
66%
Nem ez alapján választanák, de mindenképpen szeretném ha a barátnőm szűz lenne. Nem a "szűz lányokat" szeretem, hanem A SZŰZ lányt. Egyes számban.
2018. ápr. 19. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
ha egy lány bejön, nem érdekel, hogy szűz/nem az.., viszont szűz lányokat kíváncsiságból is "begyűjtenék", mert még soha nem volt dolgom velük. Ha viszont párkeresés, rendes kapcsolat a cél, akkor mint az elején írtam pont nem ez a döntő...értékelném egyrészt. másrészt picit unfair-nek érezném a kettőnk kapcsolatát, hogy én már "kipróbáltam" pár lányt, tapasztalt vagyok, ő pedig nem.
2018. okt. 20. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Mivel tapasztalt férfi vagyok, nem lehet akadály hogy szűz.

Inkább felemelő érzés, hogy atnítgathatom!

2018. okt. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!