Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lány húzogatja, "kiveri" nektek, azt milyen erősen szeretitek? Milyen legyen a szorítás ereje?
Én azt hallottam, hogy mivel a fiúk alapból nem bánnak magukkal kesztyűs kézzel, így az a jó, ha erős a szorítás, de ez csak egy vélemény volt, kíváncsi vagyok a ti tapasztalataitokra :)
köszönöm:)
Tetszett a kérdés azon része: "a fiúk alapból nem bánnak magukkal kesztyűs kézzel"... ...elképzeltem ahogy gumikesztyűben valaki kenyi neki piszkosul... :-)
#2: ennyi erővel ha magadnak csinálod többre mész, mert te pontosan tudni fogod mikor kell megállni egy kicsit, de egy nő sohasem...
#1: és mi lenne az első 3-ban? :)
#2: Okés, majd ki fogom próbálni úgy is
Illetve a privátokra is itt válaszolnék, mert nem szeretném felfedni a nick nevem
Igen, elég kezdő vagyok, még nem sokszor csináltam, de a barátom csodálkozik is rajta, azt mondja mindent nagyon jól csinálok, de azért én, ha lehetne még jobb élményt nyújtani, akkor még jobbat szeretnék, ezért kérdeztem ezt.
Szóval tehát jó az, ha picit rászorítok, de azért nem kell erőlködni sem
Kérdés még:
- a bőrt mennyire kell lehúzni
- illetve mennyire vissza? Azt már kitapasztaltam, hogy a makk elég érzékeny, így amikor már intenzívebbek a dolgok akkor oda nem szoktam ráhúzni teljesen és ott is szorítani. Vagy kellene?
Nem szeretem, ha kiverik..
Orál vagy szex.. Kiverni magamnak is kitudom :)
Kerd meg a pasit, hogy verje elotted. Nezd meg a kezet, hogy fogja. Fontos! Nem az szamit, hogy eros-e vagy gyenge, hanem az, hogy ugy fogod-e ahogy O. Es itt minden millimeter szamit.
Sok sikosito vagy masszazsolaj.
Es van aki imadja, haba csaj pl nem a kezevel hanem a labaival veri ki.
Pasija valogatja. En ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!