Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik sportolnak!?
Ti milyen testalkatú nőkhöz vonzódtok? Elvárás nálatok, hogy a párotok is sportoljon és egészségesen éljen? Itt nyilván a komoly kapcsolatokra gondolok, nem alkalmira.
Én rendszeresen sprotolok, és igen, én csak szintén sportoló pasival jönnék össze, mivel én figyelek az egészségemre, nem tudnék pl egy kövér, vagy életében csak testnevelés órán 'sportoló' férfival elképzelni hosszabb távú kapcsolatot.
Köszi előre is a válaszokat, légyszives írjátok le a korotokat is! :)
Párom 100 kiló fölötti. Mikor megismertem is ennyi volt. Akkora egyéniség, hogy muszály volt lecsapni rá. Mindig jön velem edzőtáborba. Segít formagyakorlatba. A klubbunkba is rajonganak érte. Ő egy másik küzdősportban vállal aktív szerepet, mint az enyém.
J
Én szeretem, hogy sosem mond nemet sportos programokra és vannak tervei. Megkerültük biciklivel a Balcsit. Átúszta az öblöt. Kirándulni imád.
Az tetszik benne a legjobban hogy ő semilyen sztereotípiába nem illik be. Nem ül otthon, zabálja a gyorskaját a tv előtt ülve és városon belül is gyalogol vagy bicajozik.
Sosem lesz karcsú de én így imádom.
ez valahogy érthető, az ember olyan párt keres akinek hasonló a felfogása.
Ha sportos vagy, ha nagyon fontos az egészséges életmód, a mozgás, a fittség az életedben, akkor természetesen a párodban is ezt keresed. Ez egyértelmű.
Mint ahogy ha nagy bulizós vagy, akkor nem kell neked egy otthon ülő. Ha folyamatosan olvasol, akkor nem kell egy olyan aki soha nem fogott könyvet a kezében. Ha nagy filmes vagy, akkor nem kell egy olyan aki nem akar moziba menni és maximum a szappanoperákat nézi. Ha nagy utazó vagy, nem kell egy olyan aki még a szomszéd városba sem hajlandó elmenni veled.
Ezt még lehetne sorolni.
Szia!
Szerintem ez teljesen jogos hozzáállás, főleg ha siker élményeket akarsz meg haladni is a céljaid felé.
Emellett az már csak bónusz, hogy még jobban összehangolódtok. Ha meg van a közös intelligencia, hasonló irányba mentek akkor ebből csak profitálni lehet egy komoly kapcsolaton belül. Nem magas léc ez, csak tudod mi a jó neked.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!