Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak akik sportolnak!?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak akik sportolnak!?

Figyelt kérdés

Ti milyen testalkatú nőkhöz vonzódtok? Elvárás nálatok, hogy a párotok is sportoljon és egészségesen éljen? Itt nyilván a komoly kapcsolatokra gondolok, nem alkalmira.

Én rendszeresen sprotolok, és igen, én csak szintén sportoló pasival jönnék össze, mivel én figyelek az egészségemre, nem tudnék pl egy kövér, vagy életében csak testnevelés órán 'sportoló' férfival elképzelni hosszabb távú kapcsolatot.

Köszi előre is a válaszokat, légyszives írjátok le a korotokat is! :)

2018. júl. 11. 20:29
1 2
 1/16 anonim válasza:
Igen, én is sportolok, egészsegesen élek. 18f
2018. júl. 11. 20:35
 2/16 anonim ***** válasza:

Igen nekem fontos hogy mozgással is tegyen azért hogy igényes lehessen önmagára.

Rendszeresen sportolok én is.

23F

2018. júl. 11. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Jól beszélsz asszony! Nekem is fontos, hogy sportos legyen a menyecske.
2018. júl. 11. 20:39
 4/16 anonim ***** válasza:
27%

Van 1-2 sport, amit nagyon szeretek, ilyen pl. az úszás. Nagy előny, ha úszni el tudunk menni együtt rendszeresen, akár strandolni, de sok más sportot is lehet együtt csinálni. Pl. én egy szál bokszerben szívesen csinálnék gyűrűgyakorlatokat a párom előtt, de ő is megpróbálhatná ezt lenge ruhában, akár segítenék neki. Jó lenne itthonra gyűrű, de eddig nem sikerült megoldani.

40

2018. júl. 11. 20:49
 5/16 A kérdező kommentje:
#4 sportolás alatt nem ilyen szexizést értek, nálam ez közel sem szamít sportnak
2018. júl. 11. 20:58
 6/16 anonim ***** válasza:
55%
Jogos az igény. Én tíz éves korom óta sportolok (Most 41/F vagyok). A sport remekül karban tart. Egyrészt nincs az a tipikus apuka testem,másrészt fizikálisan,erőnlétileg is jót tesz. Sajnos az asszony sosem volt egy sportlady, amiből volt időnként konfliktus. Főleg, amikor versenyszerűen sportoltam (Túl sok időt vett el). Ő is érzi,hogy kéne már valamit csinálnia,de még nem bírta magát rávenni. Szóval nem árt, ha a partner is hasonló pályán mozog.
2018. júl. 11. 21:00
 7/16 anonim ***** válasza:

Számomra annyira nem fontos, persze jó lenne ha eltudnánk menni együtt pl egy jót bicózni, de nem néznék rá furán ha a pihenőben egy power rade-t küld be, hanem mondjuk egy jó irsai fröccsött. Alapvetően én a sportot kikapcsolódásra használom, ezért a legtöbbet egyedül űzöm. Ha nem sportol rendszeresen, akkor nem, a lényeg, hogy ne legyen tohonya, elhízott, lusta, otthon döglős típus.

28/F

2018. júl. 11. 21:06
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát én kicsit konfliktusban vagyok ezzel, mert világéletemben a molettebb, kövér nők jöttek be, de nem szívesen élnék egy fedél alatt olyan nővel, aki csak szétfolyik. Valami minimálisat azért sportoljon. Én sem vagyok egy olimpikon, régen küzdősportokat végeztem, most csak azért edzek, hogy formában legyek, de nem érzem ezt a személyiségem meghatározó részének.

26/F

2018. júl. 11. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
5. Akkor csinálj meg néhány gyakorlatot a gyűrűn, csak úgy, meglátod, nem olyan egyszerű az. ;)
2018. júl. 11. 21:16
 10/16 anonim ***** válasza:

Èn sem tudnàm elkèpzelni magam egy kövèrebb lànnyal. De egyszerűen nem is vonzòdok hozzàjuk.

24/F

2018. júl. 11. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!