Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatok 90%-ában a nők döntik el hogy mennyi szex van. Ez igaz?
Hülyeség, nálunk pont az ellenkezője van. Én mindig szexelnék, soha nem utasítom vissza. A páromnak majdnemhogy könyörögni kell, neki elég heti 1x...
22/N
igen is meg nem is. Igaz, hogy övé az utolsó szó, természetesen ha határozottan leállít, akkor leállsz, nem akarsz erőszakolni vagy hasonló.
Viszont ha 100% rá hagyod a nőre, hogy ő döntse el mikor legyen szex, azt fogod észre venni egy idő után, hogy jó ha havonta egyszer bepróbálkozik.
Vagyis a megoldás, hogy a pasinak kell lépni, kell csábítani, kell rámászni a lányra és általában a nő benne van a dologban, még akkor is ha zsémbes, akkor is "eltűr" egy jó orgazmust és egy kemény dugást, utána persze mosolyog, de ha le akarna állítani, leállítana.
De fordítva is igaz! Nálam is volt, hogy leállítottam az asszonyt, mert nagyon nem volt kedvem/időm/türelmem szexhez ő meg valahogy mindig megtalálja ezeket az időpontokat.
szóval azért egy házasságban mind a két félnek ugyanúgy van szava...
6-os
Ismerős..
Pont ezt csináltam múlt héten a barátnőmmel, hogy 1 hétig vártam, hogy majd ő kezdeményezi.. Hát nem szexeltünk :) Pedig már 2,5 éve együtt vagyunk, igaz én domina vagyok ő meg sub.. de akkor is jól esne néha, ha ő kezdeményezne..
7-es vagyok:
ja még valami, ha meg egyszer elutasítod, utána meg mindig azt fogod kapni, hogy "Hát én már nem merek kezdeményezni, egyszer kezdeményezek akkor is elutasítottál.. " Bár lehet én fogok ki folyton hülyéket.
Igaz hogy a nők döntik el hogy lesz e sex,hisz náluk az összes punci :)
F\34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!