Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is izgat ha ismekedésnél a lány megkérdezi mekkora?
Tőlem rendszeresen vagy kérdezték, vagy szóba hoztak egy témát így lányok. Túlzás, hogy rendszeresen, 7 lány 10 év alatt.
Mégpedig azzal kapcsolatban, hogy nagy lábam van, különösen arányaimhoz képest, hosszú ujjaim is. Ezzel kapcsolatban széles a skála, hogy mennyire direkt módon tértek rá, vagy kattogtak ezen.
Én mindegyikkel közöltem, hogy ez a legnagyobb baromság. Nem árul el az ég világon semmit.
Ki tudja;)
A legszebb, hogy ilyenkor én mondhatok bármit. Legutóbb az volt, hogy 2 lány kezdett el engem meggyőzni, hogy márpedig így van. Aztán a szokásos válaszomra meg jött, hogy aki azt mondja, hogy normális, átlagos azoknak általában nagy. Persze tudom én, hogy ezzel mi a céljuk...
Tőlem ilyet kérdezne bármelyik, visszakérdeznék:
- Játszunk egy játékot? Beleülsz csukott szemmel, és megtippeled! ;)
Nem kérdezte de se a "Van kocsid, házad, diplomád" stb kérdés nem zavaró ha van, mint ahogy nem zavaró a "tied mekkora" kérdés sem ha nem kicsi amid van. :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!