Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogaz egy-két lány szopás közben, mint az őrültek?
Figyelt kérdés
Akik annyira fogaznak, nem érzik, hogy fogaznak? Vagy miért?2018. júl. 11. 12:54
1/18 anonim válasza:
Hidd el nem direkt csinálják, nekik ez nem olyan feltűnő mint neked. Gyakorolni kell ennyi, ja meg szólni, mert ha nem szólsz, akkor azt hiszik teljesen jól csinálják, ha szólsz akkor viszont úgyis igyekeznek majd változtatni, hogy úgy csinálják, ahogy neked is jó.
2/18 anonim válasza:
Benak. ezek se keresnenek egy kenyerrevalot se xd
3/18 anonim válasza:
hidd el, nagyon nehéz nem hozzá érni foggal a cucchoz.
4/18 anonim válasza:
Jó kérdés. Általában a 2 véglet szokott lenni. Vagy nagyon jól szopnak, vagy ügyetlenül, fogazva, és még ha szólok akkor is nehezen tudnak javítani rajta. 26/F
5/18 anonim válasza:
Az eszedbe sem jut, hogy van akinek nincs akkora szája mint egy vizilónak?
Ha nagyon benyomod, akkor néha találkozhatsz a fogaival, nem tudja arrébb rakni szerencsétlen.
6/18 anonim válasza:
Vagy nagyon beleélik magukat és nem figyelnek
Vagy nem tanulták meg mennyire kel nyitni a szájacskát
Vagy eszerűen túl vastag az a szerszám és nem lehet nagyobbra nyitni azt a szájat
24N
7/18 anonim válasza:
Ezért jó a 80 év feletti, ki veszi a protkót és ott nincs fogazás.
8/18 he84 válasza:
Hát nem csak a 2 véglet van, amit itt valaki mondott. Én például általában nem fogzok közben, csak nagyon ritkán épphogy egy kicsit pár másodpercre véletlenül. Mindig észreveszem és nem fogzok tovább.
9/18 anonim válasza:
Nem szoktam őrültek módjára szopni, mert az se a páromnak, se nekem nem jó. Eleinte én is éreztem, hogy még nem tudom úgy csinálni, ahogy jó legyen, de utána a párom reakcióiból rájöttem, hogyan élvezi.
10/18 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok. :D És pontosan ezért kérdeztem.
2018. júl. 11. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!