Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tul hamar beindulok? /lány

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tul hamar beindulok? /lány

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy vagytok ezzel lányok de én már attol teljesen nedves vagyok ha a barátom elkezd simogatni akár nadrágon keresztül is . Néha ha csak bugyiba vagyok és ráhuzom a nadrágot is annyira nedves leszek hogy muszáj betétet használnom . Adjatok tanácsot légyszi . Mit tudok tenni ellene ?

2018. júl. 10. 17:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Legyen nálad légycsapó, ha a pasid nyúlkálni kezdene.
2018. júl. 10. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
19%

Hol itt a baj?

Én imádnám ha ennyire hatással tudnék lenni a barátnőmre...

Mondjuk most épp nincs sajnos :(

2018. júl. 10. 17:43
 3/13 Diavolino44 ***** válasza:
Szerintem orulj neki, ferfiban is van olyan akinek pl sok elovaladeka van. Szerintem ez nem hatrany.
2018. júl. 10. 17:44
 4/13 anonim ***** válasza:
15%

Mondjuk ne simogasson a barátod nyilvános helyen, ahol nem lehetsz nedves. Én is hamar nedvesedem (bár peteérés függő, hogy mennyire). Nagyon szexi lehetsz betétben... Megsúgom, hogy a nedvesség a hüvelyből jön és ha tampont használsz se jut át. Sőt még egy kulisszatitok: létezik soft tampon is, amit a pasi meg sem érez.

Remélem kamu és nem vagy ennyire tudatlan.

2018. júl. 10. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Kedves #4

Nem mindenki szereti a tampont.

Ne legyél kötözködő kisköcsög

2018. júl. 10. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Miért, a menstruáció honnan jön !?

A seggből ?!?

Jesszus...

Ha használ betétet, az felszívja a nedvességet, ha hiszed, ha nem !

Egyébként nem tudok ez ellen mit tanácsolni.

2018. júl. 10. 17:48
 7/13 anonim ***** válasza:
12%
Köcsög? 25 éves felnőtt nő vagyok, nem kevés tapasztalattal. Ha valaki ennyire nedvesedik, hogy a nadrágon is átüt akkor forduljon nőgyógyászhoz, mert valami baja lehet.
2018. júl. 10. 17:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt?
2018. júl. 10. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Akkor lenne baja, ha magától folyna, de mivel számára izgató inger hatására történik, így nem túl valószínű, hogy egészségügyi problémája lenne. Ő ilyen típus. De nem ő az egyetlen.

Én személy szerint csak olyat tapasztaltam, hogy hamar nedvesedik, de nem ennyire. Az illető lány amúgy se volt túl nedves soha. De ő is kb. szó szerint 10 másodperc alatt elkezdett és szinte a semmitől. Ha magamhoz húztam és ugyan így nadrágon keresztül hozzáértem, pár másodpercen belül már elkezdett. Persze nem mindig, de elég gyakran. Nagyon hiányzik...

2018. júl. 10. 18:14
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem használok betétet ha vele vagyook . Szoval a megjegyzéseid kérlek tartsd meg magadnak . Csak akkor használok ha megyek valahovaa és csak a bugyimra huzom rá a nadrágot , de ezt szerintem egyértelműen megfogalmaztam a kérdésben . És nem látszik át semmi a nadrágomon . Max a bugyimon . Tehat nincsenek egészségügyi problémaim én ugy gondolom . Csak érdekelt normális e ha ennyire nedvesedek.
2018. júl. 10. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!