Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet normális párkapcsolatom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet normális párkapcsolatom ekkora pénisszel? 20F

Figyelt kérdés

Mereven csak 11 cm a hossza, és 4 cm vastag.

Sosem volt még barátnőm, leginkább emiatt. Nagyon picike tényleg? Nem fog belőle érezni semmit egy nő sem, ugye?:(

2018. júl. 11. 16:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
*égetni
2018. júl. 11. 17:06
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Az egyik exemnek még ennél is kisebb volt.
2018. júl. 11. 17:07
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

#7 Sajnos nagyon is befolyásolja a szex minőségét a pénisz mérete. Ha nagyon rövid, akkor a legtöbb póz kiesik mert be sem ér ameddig kell, nem lehet "vadulni" vele mert egy nagyobb mozdulatra kicsúszik stb.

És a lényeg nem az hogy magát elfogadja, hanem hogy a nők elfogadják-e hogy neki csak akkora.

2018. júl. 11. 17:34
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Szerintetek is kicsi ezek szerint. Inkább nem is ismerkedem, úgy is csak csalódás lenne az egész.:(

Legszívesebben levágatnám, hogy ne legyen ott semmi. És akkor nem is vágynék a szexre sem.

2018. júl. 11. 17:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha esetleg egy szűz csajt találsz, vagy olyat aki nagyon szerelmes beléd.. egyiket sem könnyű.
2018. júl. 11. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem nem vészesen kicsi. Én elfogadnám. Amúgy nyugalmi állapotban hány cm?

19/L

2018. júl. 11. 18:23
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Üdv a kisfarkú selejtek klubjában. Nekem még a tiedétől is vékonyabb 3,5cm. egy igazi selejt ropi.. Gyakorlatilag kinevetni való méretecske, amit ki is nevetnének a legtöbben. Ha művelt a nő, akkor csak 1-2 hónap után fog kidobni, nem rögtön az első kettyintés után.. Tudod a kisfarkú exek.. :D
2018. júl. 11. 19:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor a tied nagyobb mint az enyém 😭
2018. júl. 11. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:

Márpedig nem CSAK azon múlik. Mármint a méreten.

Szerintem kellő figyelemmel, intelligens, sziporkázó humorral és jól megválasztott testhelyzetekkel nem lehet gondod!

2018. júl. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!