Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet normális párkapcsolatom ekkora pénisszel? 20F
Mereven csak 11 cm a hossza, és 4 cm vastag.
Sosem volt még barátnőm, leginkább emiatt. Nagyon picike tényleg? Nem fog belőle érezni semmit egy nő sem, ugye?:(
#7 Sajnos nagyon is befolyásolja a szex minőségét a pénisz mérete. Ha nagyon rövid, akkor a legtöbb póz kiesik mert be sem ér ameddig kell, nem lehet "vadulni" vele mert egy nagyobb mozdulatra kicsúszik stb.
És a lényeg nem az hogy magát elfogadja, hanem hogy a nők elfogadják-e hogy neki csak akkora.
Köszönöm a válaszokat! Szerintetek is kicsi ezek szerint. Inkább nem is ismerkedem, úgy is csak csalódás lenne az egész.:(
Legszívesebben levágatnám, hogy ne legyen ott semmi. És akkor nem is vágynék a szexre sem.
Szerintem nem vészesen kicsi. Én elfogadnám. Amúgy nyugalmi állapotban hány cm?
19/L
Márpedig nem CSAK azon múlik. Mármint a méreten.
Szerintem kellő figyelemmel, intelligens, sziporkázó humorral és jól megválasztott testhelyzetekkel nem lehet gondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!