Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket felizgat egy tampon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket felizgat egy tampon vagy betét?

Figyelt kérdés

2018. júl. 11. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem a menstruáció izgat fel, illetve, ami ahhoz köthető. Önmagában egy betét/tampon az nem. De ha pl párom tampont cserélt, az nagyon fel tudott izgatni. A betétcsere is beindított, többször is volt olyan, h a párom használt betétjébe maszturbáltam, mielőtt kidobta vna. Nem titokban, hanem az ő engedélyével. Eleinte furcsállta, de látta, h mennyire felizgat, ezért úgy volt vele, h neki végülis mindegy, ha nekem nem gáz. Persze ezt nem úgy kell elképzelni, h minden használt betétbe belerecskáztam, mert azért inkább szexeltünk, de egy mensi alatt azért egy-két betétet felhasználtam ilyen célra.

Tamlonnal meg csak olyan élményem van (azon kívül, h jó pár cserét végig néztem) h olykor olykor én vehettem ki a használtat, vagy tehettem vissza az újat. Ez egyébként picit izgi volt a páromnak is, na nem fizikailag, hanem maga a tudat, én raktam neki vissza azzal a kézzel, amivel izgatni szoktam. Legalábbis ezt mondta... :)

Szóval engem ilyen formában izgat a dolog, gáz, nem gáz, ez van. Viszont a legtöbb nőnek nincs ezzel baja, mármint, h mensi alatt is szexelek velük, mert sok pasi nem teszi ezt meg, viszont a legtöbb nő sokkal kívánósabb ilyenkor, ezért nem nagyon ellenkeznek...

Tudom, sokaknak ez gusztustalan, de szerintem ez sem rosszabb a kaki-, pisiszexnél. Sőt számomra még az anál is rosszabb ehhez képest. De kinek mi, szóval akinek nem tetszik, kíméljen meg a személyeskedéstől mint pl, h beteg állatnak titulál, vagy orvoshoz küldene. Nyilván a negatív vélemény is vélemény, nem is azzal van a baj, hanem azzal, ha ezt személyeskedve fejtik ki...

30/f

2018. júl. 14. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
18%

Igen:D

Szívesen kinyalnék egy olyan lányt aki épp mestruál:D

Meg szívesen segítenék neki berakni a tampont is:D

21F

2018. aug. 23. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, meg a szaros wc papir...
2018. aug. 23. 19:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. szept. 12. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát nem igazán! Én a helyét szeretem!
2018. okt. 1. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Engem kimondottan taszít ...mármint szex előtt?

Nem irtozom a vértől de jobb ha tiszta és zuhanyzik előtte.

Amúgy fura ez a kérdés. :(

2018. okt. 16. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!