Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek, ha menstruáció közben a pasitok simogatja, puszilgatja a hasatokat, hogy enyhítsen a fájdalmatokon?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 17:10
1/8 anonim válasza:
Igen én szeretem és segít is :) 22 L
2/8 anonim válasza:
Szeretem, még kérni is szoktam :D De az is elég ha csak rárakja a kezét, már attól is jobb lesz sokszor.
3/8 anonim válasza:
Nekem a 2. nap általában nagyon fájdalmas tud lenni :(
Ilyenkor mindig job puszilja simogatja vagy befekszik mögém és míg nézünk valamit csak ott a keze :) Én nagyon szeretem nagyon jól is esik , gondolom mert érzem a törődést. Mikor először látott nagyon szenvedni annyira bepánikolt hogy hozta a melegítőpárnát a gyapjútakarót meg egy melegvizes palackot és sorba pakolgatta rám , hogy enyhüljön :D
4/8 anonim válasza:
Nekem az első két nap maga a pokol,mintha a sátán akarná kikaparni magát a méhemből.Ilyenkor rosszul vagyok ha bármi a hasamhoz ér,a párom is jobban jár,ha ilyenkor nem ér/szól hozzám.
5/8 anonim válasza:
Nem szokott fájni a hasam. Azt viszont szeretem, ha kicsit erősebben megmasszírozza a melleim, mert alkalmanként nagyon tudnak fájni.
6/8 anonim válasza:
Ha lenne párom, biztos örülnék és segítene is.
7/8 anonim válasza:
Szokott segíteni :) jól esik ha odarakja a kezét és sìmogatja
8/8 anonim válasza:
Igen, nekem is fáj és jólesik ha csak rajta tartja, vagy finoman simogatja. A harmadik nap ezért meg is szoktam jutalmazni. D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!