Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltatok már óvszerben?
Az élet nagy kérdései..
Vegyél egy 3-as csomagot,5-600 Ft-ért már van,aztán próbáld ki.Komolyan mondom a mai fiatalok fingani sem képesek segítség nélkül.
Próbáld ki, ennyi... ezt ki se kellene írni.
Mióta a "művelt nyugathoz" tartozunk, hétszentség hogy hülyébb lett a magyarja, holott igen találékony népség lenne, de mára inkább népsegg ez...
Éppen ez az,hogy mindent megkérdeztek.Nem kell az összes fostos gondolatotokat kiírni,megosztani.
Vegyél gumit,aztán próbáld ki.Úgy csinálsz,mintha származhatna belőle bármiféle hátrányod,ha kipróbálod és nem jön be.Pár 100Ft-ról beszélünk,amit úgyis ki kell majd adnod óvszerre,ha egyszer majd (valami csoda folytán) szexuális kapcsolatot létesítesz egy lánnyal.
Én próbáltam, nem volt rossz, teljesen más, mondjuk én máshogy is csináltam, mert máskor a bőr húzkodom, ebben az esetben viszont bőr lehúzva és úgy játszottam.
Mondjuk nem értem mit szenvedtek, az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyenek fel, ha nem tetszik a kérdés ne válaszolj, de ha tudtok 1-2 mondatba panaszkodni a kérdés miatt, akkor 1 mondatba válaszolni is tudnátok...
25F
2: Ezt kipróbálom, jó ötlet a nyálas megoldás. Bár úgy tudom, ezekben alapból van egy kis síkosító belül nem?
9: Köszi a választ! A második résszel meg egyetértek, nem tudom, egyesek miért pattognak. :o(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!