Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok maszturbáltatok már extrém helyen?
Rengeteg helyen.
Nekem ez a “fétisem”.
Autóban a dugó közepén.
Moziban.
Erkélyen.
Duna-parton.
Stb
Stb
Rendkívüli módon izgat a gondolat, hogy mások megláthatnak
35N
Nalam ez kicsit komplikaltabb volt.. Csaladi ebeden voltunk es anagynenem athivta a szomszedekat is akiknek volt egy nalam 1-2 evvel idosebb fiuk (kis korunkban (7 eves korunkig) sokat jatszottunk egyutt nyarankent) a lenyeg h pont a srac melle ultettek le es az asztal alatt elkezdte simogatni a labamat.. Pont szoknya volt rajtam.. Aztan egyre feljebb haladt a keze. Hagytam neki.. nem volt baratom se es vagytam az erintesere.. De mikor mar addig fajult a helyzet h majdnem felnyogtem. Gyorsan felalltam az asztaltol szerencsere mar az ebed vege fele jartunk mar csak paran ettek. En pedig gyorsan felsiettem a szobamba h esetleg konnyitsek magamon. De a srac utanam jott es haaat h is mondjam ezt a reszet inkabb o intezte el nekem. Azota ez parszor mar megismetlodott es nem bantam meg..
19L
Én egy kilencemeletes, 100 lakásos társasházban lakom, és csak egyetlen lépcsőháza van. A lépcsőház földszintjén masztiztam, ahol a legnagyobb a forgalom, persze elég hamar rám is talált valaki.
Repülőn is volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!