Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nőnek rövid a 13 centi?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok még.2018. júl. 10. 10:50
11/25 anonim válasza:
Ez már elég egy átlagos puncihoz, hidd el.
12/25 anonim válasza:
A kisfarkúság a genetikának a hiányát jelenti. A genetikát mindig pozitív értelemben illő használni. Ha szerencséd van akkor társul hozzá egy 4-4,5cm-es átlag vastagság, ami kerültre 13cm.. Na az jó, ha ezalatt vagy akkor még vékony is abszolút selejt, én így jártam..
13/25 anonim válasza:
Ez egy jó kifogás! Már ne is haragudjatok de azért mert nem tudtok megszólalni meg felszedni egy csajt miért fogjátok a méretetekre?
Ezért terjedt el ez a hülyeség mert aki képtelen partnert találni az a farka méretére fogja!
Kérdező ne foglalkozz velük! Olyan nincs, hogy valaki egy nőnek se kell a farka miatt!
14/25 anonim válasza:
Jól mondja a 13-as! 13 centis brémmel már vagy 30 nőm volt és egysem mondta, hogy kicsi. Ebből sok szexkapcsolat is volt, szóval nyugi! Csak a selejtesek fogják erre.
15/25 anonim válasza:
Persze hogy nem mondták hogy kicsi. Egy nő sem fogja mondani, abból a 30-ból soknak kicsi volt...
16/25 anonim válasza:
Ott van a pont az előttem szólónál. Jó hogy nem fogják a képedbe mondani, hogy a kicsi és vékony 12-13cm-es farkadból semmit sem éreznek, mert nem tudják, mit reagál rá a férfi.. Meg hagyjuk már ezt a hülyeséget amit itt valamelyik írt, h le sem merjük szólítani. Miből hiszed te ezt? Én pl voltam már 14 nővel eddig, a prostikat is beleértve totálisan vegyed testalkatúak voltak, max 170cm magasak, a kutya pózon kívül semmit sem éreztem belőlük, így ők sem belőlem akkor miről beszélünk? Kicsi és vékony a 12-13/3,5cm, semmire sem jó, ezért is írtam, hogy a min 4cm vastagság az ideális a nők többségének, de az abszolút nyerő az a 4,5cm-es vastagság..
17/25 anonim válasza:
Nem kezdődik hanem folytatódik a méregetés. !!!
19/25 anonim válasza:
A százalékukból is meglátszik....
20/25 anonim válasza:
Miért te a %-kodtól leszel okos, mert másoknak tetsző kommentet írsz, és ez a legnagyobb örömöd az életben hogy a gyknk felpontoznak?:D aztqurvaéletbe:D
A 13 cm bizony hogy kicsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!