Van olyan hogy egy nőnek jobban áll egy rövid haj mint a hosszú?
Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 13:49
1/6 anonim válasza:
Van. Sőt mitöbb, akinek nagyon szép arca és szabályos fejformája van, annak a kopasz áll a legjobban!
Neked mi a véleményed?
2/6 anonim válasza:
Igen. Több ilyen ismerősöm, barátnőm is van. Nem mindenkinek előnyös a hosszú haj. Akinek pl.kerekebb az arca, annak mondjuk teljesen előnytelen lehet.
3/6 anonim válasza:
Igen, én is láttam már ilyet, nem is egyet.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka. De sokaknál azért tűnik úgy, hogy jobb a rövid, mert végre egészséges a hajuk, és van fazonja. Sok nőnek csakúgy "lóg" a haja, töredezett a vége és nincsen rendesen formára vágva.
6/6 Sunshinedoll válasza:
Szerintem minden hossznál megvan az a fazon, ami jól állhat egy adott embernek, de abszolút fontos az, ki mivel érzi jól magát, és ez nagyon látszik, sokaknak sokkal jobb kisugárzásuk van rövid hajjal vagy épp hosszúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!