Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi idő után múlik el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után múlik el az ondó keserű íze?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha barátnőm most este orálozna, viszont kora délután cigiztem, és nem akarom, hogy megtudja, hogy visszaszoktam. Szóval ha mondjuk 3-kor elszívtam 2 szálat, és azóta 2x kivertem, akkor szerintetek lehet még érezni az ízén?

Az esetleg működhet, hogy lenyomom neki tövig, és ha torokra kapja akkor nem érzi az ízét?

25/F

2018. júl. 9. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hazudsz neki es melle meg ostoba is vagy.
2018. júl. 9. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Barom állat...
2018. júl. 9. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehetnél őszinte a párodhoz !

De nen csak attól lehet ilyen az íze...

Ne stresszelj ! Ebből nem hiszem, hogy rá fog jönni !

2018. júl. 9. 22:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

25 éves letédre miért előlünk szívod még mindig az oxigént 😠

A heréid nikotin szagúak lesznek rögtön.. És a pofád is bűzlik mint amikor fasírtot ettél... Több idő kell...

Aztán meg este 11 előtt írod szeretnéd ha leszopnânk.. És ha a lány nem?! Akkor is dugd le a torkán nehogy kiderüljön hogy bagózol.. Ha meg Csóri bele fullad a falloszba akkor is maradj nyugton már nem fogja zavarni hogy sutyiban cigizel

2018. júl. 9. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát én ilyen jót régen röhögtem
2018. júl. 10. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!