Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az előváladék tényleg édes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előváladék tényleg édes ízű míg az ondó sós?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja, hogy az elején még édeskés az íze, ez tényleg így van, vagy csak ezzel akar rászoktatni az orális szexre?

Nem szívesen csinálom mert megalázó.

2018. júl. 7. 13:37
1 2
 1/16 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Az én páromé sós.
2018. júl. 7. 13:39
 2/16 anonim ***** válasza:
56%

Megalázó az anyád füle. Hogy szépen fogalmazzak!

Hülye az ilyen nő. Kösse fel magát mindenki, aki szerint az orál megalázó :D

2018. júl. 7. 13:43
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
Mi? Miért megalázó? Gondolom azért azt elviseled, ha ő kinyal...
2018. júl. 7. 13:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az oral akkor megalázo ha a párod közben a farkára szorítja a fejed vagy tenylegesen dugja a szad akkor en is megalazónak érzem de ha en iranyítom akkor egyaltalan nem az akkor csak azt erzem hogy örömöt okozok neki
2018. júl. 7. 13:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az előváladék sósabb és a sperma édes sós egy kicsit
2018. júl. 7. 13:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Ezek szerint be akar csapni, hogy így vegyen rá? Miért nem tudja elfogadni?
2018. júl. 7. 13:58
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen nőktől óvjon az ég mindenkit 😀
2018. júl. 7. 14:08
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy kivételével az összes barátnőm csinálta az orált. Az az egy ment is levesbe gyorsan,aztán miután visszakönyörögte magát,ő is csinálta. Hogy milyen íze van,nem tudom, nem kérdeztem. Egyszerűen csak lenyelték.
2018. júl. 7. 15:09
 9/16 anonim ***** válasza:

Az én előváladékom is édeskés, de az nagyon kevés, tehát alig lehet érezni is...

32/F

2018. júl. 7. 15:13
 10/16 anonim ***** válasza:
Az előváladék sósabb ízű inkább, az ondónak meg olyan az íze, mint a tusfürdőnek. Nagyon rossz, én nem nyelem le, biztos, hogy hánynék tőle. Annyit tudok megtenni, hogy a számba élvezhet, de ki is köpöm zsepibe. Maga a szopás amúgy jó, főleg, ha ügyes tanítód lesz, aki képes elmondani, hogy hogyan jó neki.
2018. júl. 7. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!