Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az előváladék tényleg édes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előváladék tényleg édes ízű míg az ondó sós?

Figyelt kérdés

A barátom azt mondja, hogy az elején még édeskés az íze, ez tényleg így van, vagy csak ezzel akar rászoktatni az orális szexre?

Nem szívesen csinálom mert megalázó.

2018. júl. 7. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az előváladékot én enyhén édeskésnek érzem

De az ondó sós és van egy fura utóíze amit nem tudok beazonosítani az a tipikus g..ci íz

24N

2018. júl. 7. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
87%

Minden pasinak más. Párom előváladéka édes, az ondó pedig keserű. Nem akar becsapni, attól mert másnak sós az előváladéka.

A szopás pedig nem megalázó, az a megalázó, ha szeretsz valakit, és nem akarod, hogy neki jó legyen, nem vagy hajlandó a szádba venni azt a testrészét amivel örönet okoz neked. A szopásban az a jó, hogy érzed, látod mennyire élvezi a párod.

2018. júl. 7. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Semmi édeset nem szoktam közben érezni. Sem az előváladékban,sem az ondóban, pedig nagyon egészséges életet él stb.

:)

2018. júl. 7. 15:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én előváladékom enyhén édeskés, talán egy kis zsíros csúszós érzésem is van amikor megkóstolom. Maga a cuccom tőbbnyire kesernyés, és a beazonosíthatatlan íz az számomra a nyers tojásra hasonlít.

Az én barátnőm két dolgot nem akart lenyelni és kiköpni. Neki a szájba élvezéssel volt baja. Megállapodtunk. Átveszem tőle az anyagom, ha a szájába engedem. Innen tudom h nekem milyen íze van. Így 5 év után már előfordul h meglep és látványosan lenyeli.

30F

2018. júl. 9. 10:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Az előváladék sós, a sperma íze pedig sok mindentől függ. Táplálkozás meg ilyenek.
2020. márc. 30. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:

24eves no vagyok. (látom hogy régi a kérdés. De ide írom hogy ha valaki keresi. )

Igen van olyan férfi akinek édes az előváladék. Van akinek sós édes. Van akinek nincs . Vagy annyira kevés. Viszont ha nem akarod csinálni ne várd el ,hogy téged kenyeztessen. Neked is változik az ized a cikluson alatt sőt az étkezések is befolyásolják.

Az oral kölcsönös. Volt egy párom 9honap alatt talán 2x sikerült rávenni higy kapjak viszonzást. Szóval ha nemet mondasz fogadd el a nemet. Ha nincs viszonzás a kapcsolatot se erőltesd.

2024. jún. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!