Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A dohányzás keserűvé teszi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A dohányzás keserűvé teszi a spermát?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom és úgy tapasztalom, hogy igen, mégpedig kivétel nélkül és erősen. Ti hogyan tapasztaljátok?

Mennyire foglalkoztat ez a kérdés titeket és ez mennyire zavaró számotokra?

Pasim szerencsére nem dohányzik, de korábban volt emiatt kellemetlen élményem.

Ha dohányzó embert látok, ez mindig eszembe jut.

2017. márc. 13. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs ilyen tapasztalatom. Volt bagós partnerem is, meg nemdohányzó is, nem éreztem semmi különbséget.
2017. márc. 13. 12:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nálam nem, szó is tették h milyen jó h nem érződik rajta
2017. márc. 13. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, de sokkal menőbbek lesznek
2017. márc. 13. 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Én dohányzom...a partneremtől ( lány!) megkérdeztem érez- e különbséget a korábbi partneréhez képest, aki nem dohányzott...azt mondta, az enyém jobb ízű...na akkor?
2017. márc. 13. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az exem dohanyzott, neki ezerszer "finomabb"volt a spermaja, mknt a jelenlegiparome, aki sosem cigizett, nem iszik, versenysportolo, egeszsegesen el. Na neki elviselhetetlen szinte. Elegge meg kell eroltetni magam, hogy lecsusszon... pedig nem szurja magat meg nema szed semmit, nem olyan sport.
2017. márc. 13. 18:24
 6/12 János Gilján ***** válasza:
100%

"Ha dohányzó embert látok, ez mindig eszembe jut."

Szóval ha egyszer találkozunk és én éppen dohányzok, akkor te a spermámra fogsz gondolni? :D

Amúgy a kérdésedre a válasz: Igen. A dohányzástól keserűbb lesz a sperma...

2017. márc. 14. 08:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha jó pasi vagy vagy fiatal, pláne ha jó és fiatal, akkor eszembe fog jutni. Főként az fog eszembe jutni, hogy ár érte. Ha öreg vagy vagy kövér, pláne ha mindkettő, akkor szarni fogok a spermádra. Már elnézést.
2017. márc. 14. 09:01
 8/12 A kérdező kommentje:

Aki ilyen tornagyakorlatokat tud, az akkor is bejön, ha arcra már láttam helyesebbet. A jó pasi csak férfias lehet. A férfias pasi meg mégis melyen lenne más, mint erős.

És ebből a videóból még azt is meg tudtam, hogy megépült a beígért tornapark a szigeten. Kiesik az utamból, de biztosan megnézem egyszer.

2017. márc. 14. 10:44
 9/12 János Gilján ***** válasza:

Hát nem én vagyok a legszebb, az tény! :D Ezt a képemet szeretem mondjuk, 36 évesen nem rossz annyira: [link]

A termet pedig csak ajánlani tudom, nagyon jó lett! Örülök, hogy tetszett a vidi! ;)

2017. márc. 14. 11:00
 10/12 A kérdező kommentje:
A szép az relatív fogalom. Mondjuk azt, hogy nem vagy modell arcú. De férfias vagy és az fontosabb. És a videó szerint erős, ami mindent felülír. Ne legyenek önértékelési gondjaid. Az én részemről biztosan nem a külsőd fog közénk állni.
2017. márc. 14. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!