Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dohányzás keserűvé teszi a spermát?
Én úgy tudom és úgy tapasztalom, hogy igen, mégpedig kivétel nélkül és erősen. Ti hogyan tapasztaljátok?
Mennyire foglalkoztat ez a kérdés titeket és ez mennyire zavaró számotokra?
Pasim szerencsére nem dohányzik, de korábban volt emiatt kellemetlen élményem.
Ha dohányzó embert látok, ez mindig eszembe jut.
"Ha dohányzó embert látok, ez mindig eszembe jut."
Szóval ha egyszer találkozunk és én éppen dohányzok, akkor te a spermámra fogsz gondolni? :D
Amúgy a kérdésedre a válasz: Igen. A dohányzástól keserűbb lesz a sperma...
Aki ilyen tornagyakorlatokat tud, az akkor is bejön, ha arcra már láttam helyesebbet. A jó pasi csak férfias lehet. A férfias pasi meg mégis melyen lenne más, mint erős.
És ebből a videóból még azt is meg tudtam, hogy megépült a beígért tornapark a szigeten. Kiesik az utamból, de biztosan megnézem egyszer.
Hát nem én vagyok a legszebb, az tény! :D Ezt a képemet szeretem mondjuk, 36 évesen nem rossz annyira: [link]
A termet pedig csak ajánlani tudom, nagyon jó lett! Örülök, hogy tetszett a vidi! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!