Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeret jobban maszturbalni mint szexelni? Hogy lehet ezen változtatni hogy ne érezzem így?
Szex nélkül akar életem végéig meglennék
Maszturbalas nélkül nem bírnám ki
Eljutottam arra a szintre hogy minek szexeljek mással ha magamnak sokkal jobban megoldom és erősebb jobb intenzívebb és MINDIG van orgazmusom
Szexet nem igazán elvezem pláne ha a férfi bennem van semmit nem érzek nem elvezem csak annyit hogy valami ki be mozog bennem de nem dobom magam hanyatt az erezstől
Magamnak csinalom akkor van hüvelyi és csiklo orgazmusom
Nem kamu. Tényleg így érzek
12 éves korom óta maszturbalok
19 voltam amikor először szexeltem
2 kapcsolatom volt de egyikben sem szerettem a szexet nem élveztem ha a ferifi bennem volt
Maszturbalast imadom
És mitt szólsz ahoz hogy ha valaki jó alaposan kinyalna
Egy ojas valaki aki tugya is a dolgát, nemcsak csutakol téged
És jól fel is tud izgatni
Mondjuk ha szerec maszti i akkor egy vidrátortt ha feldugnak és jól kinyalnálak közben, szerintem arra nem volna panaszok :)
22f
#7 ha szex közben maszturbalnom kell az ugyan az minta egyedül lennék és ugy csinálnám szóval nem a férfitól megyek el hanem a saját kezemtol
Ezért akkor felesleges számomra belekezdeni az egeszbe
Mert akkor fogom és elintézem magamnak és ugyan ott vagyok plusz nem lat senki ami jobb is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!