Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenki szeret maszturbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki szeret maszturbálni vagy van olyan is aki nem?

Figyelt kérdés

2018. jún. 4. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább mással csinálom.
2018. jún. 4. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van olyan, aki nem szereti.

Én rendszeres szex mellett is igénylem.

Mindenféle változatos módon és helyen.

35n

2018. jún. 4. 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is igénylem szex mellett is. :). F
2018. jún. 4. 17:31
 4/12 anonim ***** válasza:
80%
Minden egészséges.
2018. jún. 4. 17:37
 5/12 A kérdező kommentje:

Jól van :-)

Kerestetik az a személy, aki kifejezetten utál önkielégíteni! Legyen az akár fiú, akár lány. :)

2018. jún. 4. 17:40
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm utálja, magát a témát is.

Nagyon be van "merevedve". Már tiniként is arról beszélt, hogy mennyire undorító dolog lehet.

Voltak barátai és tudom, hogy kipróbálta az anál szexet is, ezért fura nekem. Valószínű önértékelési problémái vannak. Engem zavar, mert már szégyenletes dologként állítja be a maszturbálást, kérdezgette, hogy ugye én nem stb. Néhány dologban borzasztóan korlátolt.

2018. jún. 4. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Engem nm igazan erdekel,max fel evente 1-2x aztan rajovok,hogy meg sem erte, annyira nem nagy szam szamomra
2018. jún. 4. 18:54
 8/12 A kérdező kommentje:
7-es, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megtalálunk. Úgy látszik alábecsültem a társadalmat :-)
2018. jún. 4. 19:10
 9/12 anonim ***** válasza:
ha barátnőm van egyáltalán nem,szakítás után meg rendesen undorom van /volt/ tőle, úgy nem hoz lázba engem inkább az izgat,hogy a partneremből mit tudok ki hozni milyen lehet mit tudunk össze hozni ''gyűrni''
2018. jún. 4. 22:30
 10/12 anonim ***** válasza:

Én se szeretem. Viszont szeretném szeretni. Kezdjük ott, hogy nem is nagyon szoktam, egész életem során 10 alkalomnál kevesebbszer csináltam. Viszont talán ha egy olyan alkalom volt, amikor nem bőgtem el magam közben. Van egy tippem, hogy mért sírok minden egyes alkalommal, de nem tudom, hogy ez valaha is meg fog-e szűnni. Ha néha-néha "ráveszem magam", mindig úgy állok hozzá, hogy na most nem fogok sírni, de mégis mindig a könnyeimre használom el a zsepit, nem másra...

20/L

2018. jún. 5. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!