Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha így képzeli el velem az első szexet?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, egyikünk sem szűz már, és szóba került milyen lenne ha lefeküdnénk egymással. Én úgy képzeltem el, romantikusan figyelünk egymásra, tapasztalatot gyűjtünk mi jó a másiknak felfedezzük egymást, ő pedig úgy hogy vadul megd*g mindenféle pózokban. Igazából nincs ellenemre, de mégis fura,hogy egyből vadulna. Szerintetek?
Én lennék túl romantikus? Az előző kapcsolataimban mindig finoman kezdtünk bele.
25/N
2018. júl. 9. 15:08
11/11 anonim válasza:
Egy pillanatra azért én is megtorpantam ezen az "a férfinak az a dolga, hogy vad legyen" hozzáálláson. Meg mi az, hogy majd a puncihoz jutás érdekében, kényszerűségből fog idomulni hozzám? Könyörgök, nem annak kellene alapnak lennie egy párkapcsolatban, hogy a másik örömét tartjuk szem előtt elsősorban, és nem érzünk vágyat egymás tárgyként kezelésére? Régen rossz, ha a pasim nem tiszteletből és szeretetből nem aláz, hanem csak azért, hogy nehogy lyuk nélkül maradjon még a végén. Persze az ilyesféle kijelentések után még a férfiak vannak felháborodva, ha önzőséget és ösztönlényi mivoltot feltételeznek róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!