Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra mennyire vonzó a teljesen csupasz pénisz?
Figyelt kérdés
2018. júl. 9. 10:15
1/5 anonim válasza:
Inkább kicsit legyen borostás, a teljesen csupasz nagyon kisfiús.
3/5 anonim válasza:
Hát, az én páromé nem giliszta, de kinek mi... Amúgy nekem tetszik a csupasz, mert nem takarja el semmi. Egy férfin nem kisfiús.
4/5 anonim válasza:
ez nagyon függ a pasitól és a pénisztől
ha kicsi, sima a fütyi, akkor hülyén néz ki a teljesen csupasz
az is nagyon fontos, hogy a pasi milyen alkat, mennyire szőrös. Ha nagyon nem vagy szőrös, tiszta csupasz, akkor nem biztos, hogy jól néz ki.
Ha kicsi, vékony, csontos, fehér bőrű vagy, akkor is hülyén néz ki a teljesen csupasz
ha férfias, izmos, edzett bőrű vagy, napbarnított, a hasad, a csipőd körül a combod izmos, akkor nagyon jól néz ki ha csupasz a farkad, főleg ha kicsit vastagabb az átlagnál.
5/5 anonim válasza:
Én imádom a csupaszt.
Ilyen alapon a srác a képét se borotválja, mert jaj kisfiús?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!