Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok. A párotok teljesen "végig ér" bennetek?
Bizonyos pózokban végig ér és még sok is. Nem szeretem mert fáj.
Főleg, mert én a gyors vad mozgást szeretem.
Én fiú vagyok és az a tapasztalat, hogy eleinte ha végig ér, akkor érzékeny és ha jobban benyomom akkor fájhat is viszont ha már jól bejáratódott a dolog és élvezzük nagyon, akkor mehet tövig, szereti a lány. Olyankor nem tudom mi van, vagy rugalmasabb lesz vagy jobban kitágul vagy nem érdekli vagy tényleg jobban élvezi... nem értem, de az a lényeg, hogy jó :)
Ha viszont elélvezett a lány, akkor utána úrjra óvatosabban kell (egy ideig, aztán hogy utána mi lesz, már más téma).
"érdekes hogy mennyivel más egyik másik lány."
És ezért pont felesleges is a kérdésed!
3-4. Válaszoló.
Lány vagyok, és igen... Így van
Barátom éppem nincs de a 20 cm-es kézis végigért. 18L
Ui:képeket priviket nem kérek!
3asnak nak van igaza...
mellesleg nem a meret a szamit, hanem a technika... volt kis meretu pasim allandoan tovig nyomta a kicsi micsodajat es nagyon nagyon ngayon elveztem !
Masik pasim akinek nagyobb szerszama volt, de mivel jatszotta, hogy milyen fasz-a gyerek es hogy milyen sokaig birja anelkul, hogy elelvezzen, szoval nem nyomta tovig, csak kef-elt hosszan ... hat nem elveztem....
nekem tok mindegy mekkora, az a lenyeg, h tovig nyomja es vaginam is ugy tagul.nekem nem kellenek ezek a huly-egyerekek akik lotyognek bennem, en a gyors melyrehatolo meneteket szeretem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!