Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem teljesen merev a penisz akkor is ki lehet v. i?
Figyelt kérdés
Latam neten olyan videokat hogy fellankadt és úgy segít magán2017. júl. 26. 18:23
1/7 anonim válasza:
Ha téged ez izgat...próbáld ki... a lényeg, hogy a p..ciban kemény legyen! ;)
2/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Szerintem puha pöccsel nem is lehet elmenni.
3/7 anonim válasza:
Verni lehet, de szerintem az elvezes pillanataban megkemenyedik.
5/7 anonim válasza:
Csak megkeményedik közben.Ha nem,akkor baj van.
6/7 anonim válasza:
persze el lehet kezdeni úgy is de ha közben nem áll fel akkor ott bajok vannak. vagy már znap tizedszerre csinálod és azért..de akkor azért nem áll fel mert már nem is kivánod a dolgot.
7/7 anonim válasza:
Ha olyan fokú a stimuláció, hogy az orgazmusig eljut de nem jön létre teljes merevedés az rendellenesség.Lehet lelki eredetű, de akár hormonális vagy keringési zavar.
Lehet, de nem az az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!