Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez rokonsàg szàmít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rokonsàg szàmít?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy lànnyal aki anyumnak az 2.unokatestvèrènek a lànya...utolag jöttünk rà erre ès ez ugye nem olyan nagy baj? Nagyon szeretem ezt a lànyt ès ugye nem olyan nagyon közeli rokon??

2018. júl. 8. 08:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

úgy tudom már unokatestvérek között engedélyezik a házasságot.

Ha ő anyukád 2. unokatestvérének a lánya akkor 3. unokatestvéred, szóval a dédszüleitek voltak ugyanazok (neked ezek szerint anyai ágon).

2018. júl. 8. 08:15
 2/11 A kérdező kommentje:
S ebből a kèsőbbiek folyamàn lehet baj? Nem akarok hulyeseget mondani de pl:vèrdertőzès?
2018. júl. 8. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
Vérfertőzésnek vérfertőzésnek számít, de szinte teljesen elhanyagolható a rizikófaktor ami ebből jöhetne, egy ilyen távoli rokon esetében.
2018. júl. 8. 08:46
 4/11 A kérdező kommentje:
Èrtem köszönöm szèpen
2018. júl. 8. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég távoli rokonság. Nem lesz baj.
2018. júl. 8. 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Nem lesz ebből házasság ne aggódj, addig meg csak szop..asd a csajt, nyalj és dugjatok amíg jól esik.
2018. júl. 8. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a harmadunokatestvéred, igaz?

Azaz az egyik ükszülőtök közös? A 16-16 ükszülőből?

Tudtommal ma is lehetséges még az unokatestvérek közötti házasság is. Ti meg harmadunokatestvérek vagytok.

Szumma szummárum: ilyeneken ne izgulj!

2018. júl. 8. 12:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Okè köszi a vàlaszokat ;)
2018. júl. 8. 12:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem számít vérfertőzésnek!

Unokatestvérek közötti házasság is engedélyezett, akár első unokatestvérként is.

A párom szülei így voltak. Én is tartottam ettől, elmentünk genetikai vizsgálatra, megkérdeztük,hogy esetleg a mi gyerekünknél adódhat-e ebből genetikai probléma? Nem...

2018. júl. 8. 14:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Teljes mèrtèkbe megnyugodtam
2018. júl. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!