Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek arról a férfiról ki nem csinálná az anált?
Ez így rám nem teljesen igaz. Engem teljesen hidegen hagy az anál. Egyáltalán nem érzek rá késztetést, h a szex eme formáját űznöm kellene. Ugyanakkor volt volt egy partnerem, aki szó szerint könyörgött érte, h legyen anál. Mivel szerettem a csakszit, ezért megtettem a kedvéért 2x. Háát, nem igazán jött be, sőt, komoly erőfeszítésembe telt, h ne lankadjak le. Egyedül az adott egy kis élvezeti értéket neki, h láttam a páromat, h mennyire élvezi.
Szóval én magamtól biztos nem csinálnám az anált, de a párom kedvéért hajlandó lennék megtenni, ha szeretné.
Az egy Normális ember
Nem fertőzte meg a “divat”
Én nagyon is meg vagyok anál nélkűl
Próbáltam már de nekem nagyon nem jött be így örülök ha nem nyavajognak a rendszeres análért Hanem lehet Normálisan vaginálisan és orálisan szexelni
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!