Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalna a párod mi bántana jobban ha vaginális, anális vagy oralis szexet csinálna a nővel?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 09:40
1/9 anonim válasza:
Azt hiszem a hagyományos szex bántana a legjobban, mert abban itthon is része van. Ha csak anális szex lenne, azt valahol megérteném, mert azt itthon nem kapja meg. De ha újdonságokat akar másokkal kipróbálni, inkább szóljon előre, hogy megegyezhessünk...
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nekem lényeges különbség lenne érzésre, és a következménye is ugyanaz lenne részemről.
3/9 anonim válasza:
Mivel nyitott kapcsolatban élünk ezért teljesen mindegy.
4/9 anonim válasza:
Engem az zavarna a legjobban, ha nem fizikálisan csalna meg, hanem sokkal közelebb kerülne hozzá érzelmileg valaki. Ha fizikai, akkor nem tudnék választani.
5/9 anonim válasza:
Tök mindegy hogy Anàlis,Vaginális vagy Orális
Maga a tudat hogy másik nővel volt másik nőt dugott. Maga a cselekedet hogy Megcsalt nem számít a részlet hogy hogyan mert nem szépíti a dolgot a tényt hogy félbszott...
24N
6/9 anonim válasza:
Nekem már egy csok is megcsalás, szóval, szted???
7/9 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen. Nem érdekelnek a részletek. Megcsalt és kész.
8/9 anonim válasza:
Nem mindegy,a lényegen nem változtat.
9/9 anonim válasza:
Alapvető az eltérés a pasi és a női felfogásban. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!