Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lányokat is piszkálnak a nagy mellei miatt? 21/l
80/E a méretem, és engem is állandóan megbámulnak az utcán, ami nagyon idegesítő. És azt utálom a legjobban hogy az emberek egy részének nehezére esik velem tartania a szemkontaktust, és alig várja hogy egy pillanatra félrenézzek és oda tudjon pillantani. Szerencsére a környezetemben a lányok inkább csak féltékenyek rám, a méretem miatt, egyáltalán nem piszkálnak.
19/L
Nyilván két választás kínálkozik: vagy megműtteted, vagy élsz az adottsággal és a javadra fordítod. Itt nem a k"rválkodásra célzok, de azért vannak nők, akik ebből előnyt kovácsolnak, illetve megtanulnak megfelelően élni vele. Rájuk bátran hallgathatsz.
Egyébként én nem érzek minőségi különbséget aközött, hogy valaki a melleid miatt akar megdugni, vagy éppen más testi adottságaid miatt, legfeljebb utóbbi esetben könnyebb palástolni a szándékot (olyanról ritkán hallani, hogy valaki a női combokat feltűnően bámulja). Mindebből következik, hogy a nagy mell nem csökkentheti annak esélyét, hogy normális pasit találj, aki a szex mellett (ami nyilván teljesen természetes, hogy a pasi/nő kívánja a másikat) akár mást is el tudna képzelni. Én személy szerint valahol azt is furcsállom, hogy pl. egy nő alakját miért dicsérheted meg büntetlenül, míg mondjuk a mellét miért nem.
És hogy a férfitársakat is védelembe vegyem: kegyetlenül nehéz megállni, hogy ne nézd meg egy nő mellét rendesen, főleg, ha azok a méretek miatt egyszerűen szemmel kikerülhetetlenek. A paraszt beszólások természetesen megbocsáthatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!