Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más lányokat is piszkálnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más lányokat is piszkálnak a nagy mellei miatt? 21/l

Figyelt kérdés
Állandóan kapom a beszolásokat miatta. Van aki görögdinnyének nevezi van aki utalásokat tesz h de szívesen rakná a farkát a melleim közé h csúszkáljon rajt de van olyan is aki azt mondta h ő megfulladna ha egy ilyen lánnyal kénr szexelnie. Borzasztóan szarul esik és már komolyan azt fontolgatom h kissebre műtettem. Nem tudok ismerkedni se normálisan mert mindenki megszól miatta vagy csak azt bámulja és ez nagyon szarul esik mert én nem azt akarom h a mellemért legyen velem valaki.

2018. júl. 7. 16:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már persze, de azért annyira gyakran és annyira durván velem eddig szerencsére nem, mint amilyen eseteket itt írogattok. Ami viszont rendszeres, az az, hogy férfiak, de időnként még nők is a melleimet nézik, amikor beszélgetek velük. Függetlenül attól, hogy mi van rajtam éppen, még a legvisszafogottabb felsőknél is, nulla kivágással. Időnként zavaró tud lenni ez is eléggé, de ha lehet, igyekszem inkább bókként felfogni.
2018. júl. 8. 15:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

80/E a méretem, és engem is állandóan megbámulnak az utcán, ami nagyon idegesítő. És azt utálom a legjobban hogy az emberek egy részének nehezére esik velem tartania a szemkontaktust, és alig várja hogy egy pillanatra félrenézzek és oda tudjon pillantani. Szerencsére a környezetemben a lányok inkább csak féltékenyek rám, a méretem miatt, egyáltalán nem piszkálnak.

19/L

2018. júl. 11. 12:07
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván két választás kínálkozik: vagy megműtteted, vagy élsz az adottsággal és a javadra fordítod. Itt nem a k"rválkodásra célzok, de azért vannak nők, akik ebből előnyt kovácsolnak, illetve megtanulnak megfelelően élni vele. Rájuk bátran hallgathatsz.

Egyébként én nem érzek minőségi különbséget aközött, hogy valaki a melleid miatt akar megdugni, vagy éppen más testi adottságaid miatt, legfeljebb utóbbi esetben könnyebb palástolni a szándékot (olyanról ritkán hallani, hogy valaki a női combokat feltűnően bámulja). Mindebből következik, hogy a nagy mell nem csökkentheti annak esélyét, hogy normális pasit találj, aki a szex mellett (ami nyilván teljesen természetes, hogy a pasi/nő kívánja a másikat) akár mást is el tudna képzelni. Én személy szerint valahol azt is furcsállom, hogy pl. egy nő alakját miért dicsérheted meg büntetlenül, míg mondjuk a mellét miért nem.

És hogy a férfitársakat is védelembe vegyem: kegyetlenül nehéz megállni, hogy ne nézd meg egy nő mellét rendesen, főleg, ha azok a méretek miatt egyszerűen szemmel kikerülhetetlenek. A paraszt beszólások természetesen megbocsáthatatlanok.

2018. júl. 17. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!