Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki lányokat nem érdekel az anál szex, azok legalább a feneküket engedik hogy nyalják?
Figyelt kérdés
A borotvált, tiszta és mosott feneküket.
Legtöbbször azt vettem észre hogy igen, de azért kíváncsi vagyok. Amikor puncinyaláskor áttéved oda az ember nyelve.
2018. jún. 14. 18:30
1/20 anonim válasza:
Ha bármilyen pasas csak arra gondol, hogy véletlenül odatéved akár csak egy ujja az ánuszomhoz, rögtön és azonnal otthagyom a búbánatba.
Az számomra nem erogén zóna.
Undorral tölt el még csak a gondolata is, bármilyen hozzá kapcsolódó szexuális eseménynek.
2/20 anonim válasza:
Mennyi mentálisan félresiklott, internetes retard ember van a földön :(
4/20 anonim válasza:
Nem engedem. Mert nem izgat fel. Ennyiből a bal bokámat is nyalogathatná azzal is ugyan ennyi hatást érne el.
5/20 anonim válasza:
Barátnőm nem anál párti, de popsinyalás mehet, nála az bizony erogén zóna. Baromira élvezi, és én is. Nincs behatolás, csak nyalás. Punci izgatással jól kombinálva baromit nagyot élvez.
6/20 anonim válasza:
Én engedem mindig nyalásnál és néha az anált is megengedem.
7/20 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Engedném, de a külsős kézzel izgatást is (nem bedugni az ujjat,csak ott masszírozni)
8/20 anonim válasza:
Nem, semmit sem engedek. Szerencsére párom sem akarja ezt.
9/20 anonim válasza:
78% egy igazi főnyeremény lehet.
Kb másról nem szólnak a hozzászólásai, csak hogy így még úgy elküldené a palit.
Szerintem nincs is kit, aztán ide jár fantáziálni.
10/20 anonim válasza:
bókádat persze.. :D anatómia kedves! iszonyatosan sok idegvégződés található az ánuszban amit ha stimulálna akkor sokkal intenzívebb érzést nyújt mint ha pl a bokád nyalná.. csupán egy korlát van ami miatt !te! nem élvezed, mégpedig a legnagyobb nemi szerved: az agy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!