Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Oldalt fekve, egymással szemben
2/13 anonim válasza:
Amikor a csaj lovagol rajtam és közben csókolózunk.
3/13 anonim válasza:
Mikor a csaj egyiket szopja, a másik meg hátulról nyomatja neki :D
4/13 anonim válasza:
Hát nincs kedvencem. Várj, gondolkodom...
A csaj hason fekszik...
Meeg: Majom póz vagy hogy hívják, amikor hanyat fekszik, a talpait a mellkasomnak támasztva
5/13 anonim válasza:
Barátnőm miatt a lovaglópózt szerettem meg nagyon. Úgy volt neki az első hüvelyi orgazmusa, és mint kiderült neki az a legjobb póz könnyebben tud úgy elélvezni. Persze vannak más pózok is, de azt szeretjük a legjobban. :)
6/13 anonim válasza:
En a kutyapozt szeretem. Energikusan es temposan. Amikor minden egyes lokesnel csattog a csaj...
7/13 anonim válasza:
ha a csaj fogja az én bokámat, én meg az ő bokáját, és legurulunk egy nagy dombról!
8/13 anonim válasza:
Amikor a barátnőm lábai a nyakamban vannak.
9/13 anonim válasza:
Én azt, amikor a lány a hátán fekszik, én pedig benne vagyok. A lábai vagy a két oldalamon vannak, vagy a nyakamban. :) De szeretem ha beleül az ölembe velem szemben és úgy... :) Lótusz azt hiszem a pozíció neve.
Kutyusban és lovagolva se rossz, de a kedvenceket kérdezted :)
10/13 anonim válasza:
Amelyikben a farkam punciban van, az mind! :D
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!