Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » [SZÜZESSÉG] Szerintetek jogos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[SZÜZESSÉG] Szerintetek jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt. Én 21 ő 19. És még csak most mondta el nekem, hogy 12 évesen vesztette el egy 16 éves sráccal. Eléggé kiakadtam és pár napja nem is beszélünk úgy mint régen.. Jogos a kiakadásom? Már magam se tudom mit kéne tennem.

2018. júl. 6. 11:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

A kiakadásod jogos, ugyanakkor az empátiát is lassan visszakapcsolhatod.

A 4 év pedig nem volt hazugság.Csak egy apró mozzanata... mert csak egy apró mozzanata, nem?

2018. júl. 6. 22:00
 22/25 anonim válasza:
44%
Én rajtad akadok ki. Igen gyerek fejjel hozott egy rossz döntést, amit valószínűleg már azóta nagyon megbánt. Valószínűleg azért nem mondta el mert tudta hogy rossz döntés volt és szégyellte. Viszont gondolj már bele, hogy végre vette a bátorságot hogy elmondjon neked valamit, amit régóta nem mert, mert szeret téged annyira, hogy azt akarja, hogy ne legyenek előtted titkai, te meg elkezdessz hisztizni. Viselkedj érett, felnőtt férfiként, ne úgy mint egy hisztis kamasz lány. Inkább értékeld hogy el mondta magától, az eszedbe jutott már ő mennyit vívódott rajta? Mennyire nehéz lehetett elmondania? Ne csak magadra gondolj. Arra meg, hogy még haragszol is rá, már nem is tudok mit mondani...
2018. júl. 12. 01:09
 23/25 anonim ***** válasza:
53%

Van film ami pontosan a te esetedről szól!

Comic strip - Képtelen képregény

Nagyon ajánlom! Mert nem csak jól körüljárja a témát, de ott van benne a megoldás is…

2018. júl. 13. 10:42
 24/25 KJUsul ***** válasza:
75%

Na igen nehéz megemészteni, hogy eddig egy r/b.nccal jártál. Kérdés, hogy bízol-e benne annyira, hogy még ezt is megbocsájtsd neki. Ismered-e eléggé ahhoz, hogy tudd, ettől függetlenül kitart melletted.

Ezt kishaver neked kell eldöntened. Van véleményem, másnak is van, de az nem számít, csakis az, hogy mit érzel a szívedben. Ha a bizalmad elszállt, akkor semmi értelme folytatni.

2018. júl. 15. 13:17
 25/25 KJUsul ***** válasza:
75%

Amúgy mindenki követ el hibát. a mai facebookos időkben nem kell csodálkozni, ha egy lány r.b/nc lesz 12 évesen. Ha tényleg megbánta a dolgot, ha te szereted és bízol benne, akkor megbocsájtod, ennyi.

A r.b/ncság nem örökös állapot, csak nehéz belőle kitörni. De mivel már 4 éve vagytok együtt, elképzelhető, hogy hűséges hozzád és szeret, de ezt csakis te tudod felmérni.

2018. júl. 15. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!