Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » [SZÜZESSÉG] Szerintetek jogos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[SZÜZESSÉG] Szerintetek jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt. Én 21 ő 19. És még csak most mondta el nekem, hogy 12 évesen vesztette el egy 16 éves sráccal. Eléggé kiakadtam és pár napja nem is beszélünk úgy mint régen.. Jogos a kiakadásom? Már magam se tudom mit kéne tennem.

2018. júl. 6. 11:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
43%

Más összetenné a kezét egy normális lányért manapság... 6. barátnőm után egyre inkább megbecsülök egy olyan lányt, akivel boldog vagyok pár hónap után is, de komolyan. Majd rájössz hogy ezek sokadrangú "problémák".

Hiába felveti a jólét őket, jódolgukban unatkoznak ennyire, :/ rühellem az ilyen embereket.

2018. júl. 6. 13:38
 12/25 A kérdező kommentje:
És ? Én tehetek róla hogy 30 évesen nem vagytok képesek egy kapcsolatot teremteni? És folyik a nyálatok minden pinára. Ne a gép előtt matyi huszárkodjatok hanem menjetek és ismerkedjetek. Én teszek is érte hogy legyen párom nem úgy mint a te fajtáid hogy a szájuk jár de tenni meg semmit nem tesznek. #10 #11 # 12
2018. júl. 6. 14:17
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
12 évesen azért tényleg elég durva... "C típusú" állampolgároknál tök hétköznapi, de ők meg ezen a szinten is vannak. Na meg a hazugság sem egy jó pont. Bár én nő vagyok, így nehezebb a helyedbe képzelni magam, de lehet én is kiakadtam volna egy kicsit.
2018. júl. 6. 16:07
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező! Arra nem válaszoltál, hogy hogy derült ez ki, mik voltak a körülmények?

Magától mondta el vagy rákényszerült, mert pl. elszólta magát véletlenül? Azért ez is szempont lehet a helyzet megítélésénél.

2018. júl. 6. 16:15
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

Kisfiam, tanulj meg olvasni. Látszik, hogy nem fogtad fel amit írtam.

Nekem nincs problémám a nőkkel, volt nem egy barátnőm, hosszabb, rövidebb kapcsolatban... Ugyanakkor nem könnyű ebben a felületes világban olyan nőt találni, akivel tényleg hosszú távon is lehet tervezni, akár egy életen át.

Csupán arra világítottam rá, hogy az életben és a kapcsolatokban is egymillió nagyobb probléma van, mint ez. Számomra nevetségesen tűnik ez az egész hiszti amit levágsz emiatt... de ha emiatt eldobsz magadtól egy jó kapcsolatot, egy ilyen hülyeségért, egyáltalán nem biztos, hogy találsz jobbat. Vagy akár hasonlót...

2018. júl. 6. 17:52
 16/25 A kérdező kommentje:
Elnézést! Elfelejtettem. Ő mondta el magától, és elég szomorú hangon, egy kicsit sírni is kezdett. De nem barátnőmre haragszok legfőbbképp hanem arra a srácra, akinek annyi esze nem volt 16 évesen hogy nem csinál fel egy 12 éves lányt. De természetesen barátnőmre is mivel végig hazudott nekem 4 éven keresztül, valamint hogy akkoriban hagyta magát annak a palinak. Fogalmam sincs hogy mit tegyek. Én eddig abban a tudatban voltam hogy ő velem vesztette el és különlegesnek éreztem magam vele.
2018. júl. 6. 17:53
 17/25 A kérdező kommentje:
#15 teljesen egyet értek veled abban hogy sokkal nagyobb problémák is vannak ettől. De semmi szándékom sincs őt dobni, csak felvetődött a kérdés bennem. És még mindig erősen bennem is van.
2018. júl. 6. 17:56
 18/25 anonim ***** válasza:
61%

Szegény pont őszinte volt és bevallotta. Vesztére :D

Manapság az őszinteség a legynagyobb ostobaság. Nekem is voltak kalandjaim meg ilyen-olyan mókás sztorik, amikről nem beszélek soha az aktuális csajomnak. Többek között a szüzességelvesztésem is egy hasonló történet és nem vagyok rá büszke.

Viszont én konzekvensen megtartom magamnak és úgy tűnik jobban járok vele sokkal.

Nézd én sohasem csaltam meg, vertem át és hazudtam a nőimnek, de vannak dolgok amik az én titkaim és kész. Szerintem ezzel ő is így volt idáig. Ettől még nem rossz ember... és szerintem ez a különleges szüzességelvesztés "első" dolog, csak egy hímek közötti trófeamutogatás max... nincs jelentősége.

Innentől csak olyan nőket fogsz találni akiben 6-8 gyulai csípős kolbász csattogott, szóval jobb ha megszokod a tudatot, hogy nem te vagy az első ember a Holdon...és ezekről többnyire soha nem fogsz hallani a nőktől...

2018. júl. 6. 18:06
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától mondta el az egy jó pont, biztos őt is rágta már a lelkiismerete évek óta.. Ezt neked kell egyedül, magadban lejátszanod, ha mérlegre teszed, hogy mi a fontosabb: az együtt töltött évek vagy ez a fiatalkori "botlás"? Tudom, ez nem vigasztal, de sokkal rosszabb is lehetne a helyzet, végül is nem csalt meg, mindez előtted történt, akkor még azt sem tudta, hogy a világon vagy! Mindenki követ el hibát fiatalon, ki ilyet-ki olyat, ki súlyosabbat-ki kevésbé súlyosabbat.. Megértelek, hogy nagyon bánt, hogy hazudott. Dühöngj rajta egy kicsit, ha ez segít, de utána lépj túl rajta, mert meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat, ha ezt később felhánytorgatod neki!
2018. júl. 6. 18:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A felcsinálás azt jelenti, hogy a csaj teherbe esik, nem magát a szexet.
2018. júl. 6. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!