Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy segítsek neki, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek neki, hogy ne legyen ilyen szex közben?

Figyelt kérdés
Nem igazán élvezem a szexet. Lehet, hogy a partnerem nem a legügyesebb, de lehet velem van gond. A párommal emiatt nem fogok szakítani, mert szeretem, de valamit muszáj kitalálnom. Amikor bennem van és mozog, akkor unatkozom konkrétan. Nem kicsi a mérete, ezzel biztosan nincsen gond. Petting mindig van, de valahogy az is unalmas szokott lenni. Konkrétan csak a puncimat simogatja és közben várja, hogy majd beindulok ettől. Én gyakran rámászok,csókolgatom, orálozok neki, de fordítva ő ilyen minimal stílusra vesz mindent. Aktusnál beteszi és miközben mozog végig arra koncentrál, hogy ne menjen el, mert,de kb. így is 10 percig tart a menet. Nem tudok úgy csapatni szex közben, elengedni magam és hangosan nyögni, mert különben elmenne. Ha orgazmus közeli állapotban vagyok, akkor ő ezt észreveszi és elélvez attól, hogy ennyire élvezem. Viszont nekem így sosem sikerül az orgazmus és már kezd frusztrálni ez az egész szitu (szex után mindig kielégít ezzel nincs gond). Kellemetlen és kínos a helyzet, mert ilyet nehéz megmondani valakinek, hogy legyen aktívabb, izgalmasabb, változatosabb, stb. Már próbáltam, de inkább csak ráfeszült az egészre és nem változott semmi. Az is lehet, hogy csak nekem lennének túl nagy elvárásaim? Mindenki kb. 10 percig bírja és csak a mozgásra koncentrál végig? Ezen, hogy lehetne javítani?
2018. júl. 5. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyszer randiztam egy sráccal, nagyon megkedveltem, kb. egy hónap után feküdtünk le. Ilyen még sosem történt velem, de szex közben folyton beszélt hozzám, de nem kérdéseket tett fel, hogy élvezem e, hanem ami eszébe jutott (pl. hogy mkkorát nevetett múltkor egy mémen). Azt hittem, valami hülye fétis, nem is értettem, mi a fene van, aztán utána neten leírta, hogy sajnálja, de gyorstüzelő és nem merte elmondani, mert szégyelli és félt a reakciómtól. Kedvesen elmagyaráztam neki, hogy azért én igyekszem megoldani a problémákat, és az egyik dolog amit ignorálok de nagyon, az mások megalázása. Utána nagyon sokat olvasgattunk ilyen témájú cikkeket, és én tök pozitívan álltam hozzá, ami neki meg tökre jól esett. Láttam rajta, hogy jól esik neki és javul. Szerintem ha kimondod a tényeket (persze minél finomabban), és érezteted, hogy teljesen mellette vagy, de emellett elmondod neki, mire vágysz, akár akció közben, javulni fog a helyzet. :)
2018. júl. 5. 20:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem nem nagyon lehet ezen segiteni, ha más a habitusa mint neked, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz. Valamennyit persze lehet, de aki nem egy dugógép, abból elég nehéz azt csinálni szerintem.
2018. júl. 5. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Értékeld ezt a pasit, mert egyértelmű, hogy egy gyorstüzelő, aki azonban hatalmas erőfeszítéssel küzd ellene, és egy bizonyos sikerrel! A nő élvezetének megtapasztalása a legerotizálóbb dolog a világon, nem csoda, ha elélvez tőle. Nekem az a gyanúm, hogy az előjátékot is azért hanyagolja, mert az is olyan nagy hatással van rá, hogy talán be se tudná rakni, máris elélvezne. Szerintem a sorrendet meg kéne fordítani: előbb foglalkozzon veled, és csak utána kerítsetek sort a behatolásra.

Képes, belátható időn belül, egy második menetre? Ha igen, akkor egyértelmű, hogy az első orgazmusát "fel kell áldozni", és a másodikban könnyebb lesz kitartónak lennie. Van még egy trükk: ha többször eljut az elélvezés határára, de ott megálltok, és vártok, amíg teljesen elmúlik az izgalma, és ezt többször megismétlitek, akkor csillapodik az inger, és hosszabban fogja bírni. Azt az időt töltse azzal, hogy neked szerez örömöt. Dupla haszon...

Mindenképpen a részedről sok türelemre van szükség, és tapintatos, de őszinte beszélgetésekre, de a legfontosabb, hogy dicsérd az igyekezetét, mert az önbizalomnak igen jó a hatása.

2018. júl. 6. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!