Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megállapítani, hogy mennyire vagyok szűk vagy tág?
Itt sokan írnak erről a témáról és kíváncsi lettem,hogy vajon én milyen vagyok odalent. Egyszer az egyik exemet kérdeztem,hogy milyen,de annyit mondott,hogy "pont jó".
Olvastam itt egyszer,hogy ha megnézed,hány ujjad fér be akkor megtudod. De ez mit jelent? Nekem kb 2 fér be.
(A "gyere és majd én megnézem/tesztelem" válaszoktól kérlek kíméljetek!)
az nem túl jó. mármint a két ujj alapállapotban nem kevés. persze ha eleve masztinál nézed akkor ott más, mert izgatottabb vagy..
vegyél gésagolyót :) picit bent tartod, és erősödnek az izmok, egyik exem titokban csinálta, és uh, rövid időn belül meglehetősen meglepő élményben részesített..ami láthatóan neki is tetszett :D megtanulta kontrollálni az izmait is, és volt, hogy random rászorított miközben dugtunk.. na az.. hát durva volt, csak kamilláztam.. :D
Szerintem az ujjak nem mérvadóak... ellenben egyéb hengeres testek igen.
De ha tág is lennél: tudsz rá edzeni!:)
Mihez képest?
Relatív dolog! Attól függ, hogy milyen méretű a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!