Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek a 2 ujjnyi pénisz kevés?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 18:56
11/22 anonim válasza:
5-ös vagyok !
Mindenkinek elküldte privátba a péniszét mutatóba, aki valamiféle választ írt ide neki, vagy csak nekem ?
Eldobom az agyam... Ezt miért kellett ?
Nem kértem és nem voltam rá kíváncsi !
Légyszí kímélj meg legközelebb ettől !
Ez gusztustalan viselkedés és modortalanságra vall !
Szegény lehet a lelked...
12/22 anonim válasza:
Ez a beteg állat nekem is küldött egy linket, de nincs az az isten, hogy megnyissam, nem vagyok kíváncsi más ember pöc sére...
14/22 RockyCellar válasza:
Szerintem nem vékony mert mikor Én is ujjaztam a lányt akkor már két ujjal fájt neki és a fa.....am 2.5 ujj széles ami kb 4.5 centi
15/22 anonim válasza:
Na, csak elérte, hogy megtudjam, hogy a mutató,-és a hüvelykujjam együtt 3,5 centis. :D
16/22 A kérdező kommentje:
Nem küldtem senkinek sem semilyen képet
2018. júl. 4. 21:12
18/22 A kérdező kommentje:
Miért nem irjátok ki a képküldö nick-jét?
2018. júl. 4. 21:17
19/22 anonim válasza:
Mert nem engedélyezett ! Azért !
20/22 A kérdező kommentje:
Akkor aki képet kapott irjon rám priviben, válaszolok, és ennnnnnnyi. Nem is értem miért akarom tisztázni magam. Tiszta ovoda
2018. júl. 4. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!