Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek a 2 ujjnyi pénisz kevés?
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 18:56
1/22 A kérdező kommentje:
Vastagságra gondolok
2018. júl. 4. 18:57
2/22 anonim válasza:
2 ujjnyi péniszt nem neveznék vastagságnak, inkább vékonyságnak :D
Azon szerintem még a mysize legkisebb gumija is lötyög..
3/22 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb lány ilyen lesz.
5/22 anonim válasza:
Az ujj méreteitől is függnek, hiszen nem ikrek az ujjaink, nem egyeznek meg a sem a hosszúsága sem a vastagságra sem másokéval.
Úgyhogy erre nem lehet megfelelő választ adni.
De átlagba nézve, szerintem az igen vékonyka...
6/22 A kérdező kommentje:
Masculan gumi feszül rajta
2018. júl. 4. 19:06
7/22 anonim válasza:
Igazi kőműves 2 ujj, vagy női 2 ujj? Nem mindegy. Nekem 2 ujjam 3 cm széles, ha ekkora, akkor sajnos elég vékony. De lesz majd, akinek jó lesz.
8/22 A kérdező kommentje:
4cm
2018. júl. 4. 19:15
10/22 anonim válasza:
Most nem azért, de nekem a jobb mutató és középső ujjam együtt 4 centi, pedig még csak nem is vagyok bumfordi kezű. Hogy lenne már vékony egy kétférfiujjnyi fsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!